شناسهٔ خبر: 65376900 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

طاهر النونو:

نتانیاهو درصدد ادامه جنگ است

مشاور رسانه‌ای هنیه تاکید کرد: بدون توقف تجاوزگری‌های ارتش اشغالگر، خروج نظامیان صهیونیست از نوار غزه و ورود کمک‌های بشردوستانه، نمی‌توان از برقراری آتش بس موقت سخن گفت.

صاحب‌خبر -

  به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون الجزیره مباشر، «طاهر النونو»، مشاور رسانه‌ای رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس گفت: «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، تنها پیگیر حفظ منافع خود از راه ادامه حمله‌ها و تجاوزگری‌ها به نوار غزه و کشتار غیرنظامیان فلسطینی است، حتی اگر تداوم این حمله‌ها به زیان رژیم اسرائیل باشد.

<div id="video-display-embed-code_10835886"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4164084/10835886?width=600&height=350"></script></div>

طاهر النونو تاکید کرد که رژیم اشغالگر اسرائیل همه اقدام‌ها و تلاش‌های جاری برای دستیابی به پیشرفت در روند گفتگو‌ها برای توقف جنگ و مبادله اسیران را از میان می‌برد.

مشاور رسانه‌ای «اسماعیل هنیه»، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، خاطرنشان کرد: ما در تمام گفتگو‌ها برای دستیابی به توافق آتش بس و مبادله اسیران بر خواسته اساسی خود درباره ضرورت توقف حمله‌ها و تجاوزگری‌های ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه، عقب نشینی کامل نظامیان اسرائیلی از غزه و ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه تاکید می‌کنیم.

این مقام حماس تصریح کرد بدون توقف حمله‌ها و تجاوزگری‌های ارتش اسرائیل، خروج نظامیان اسرائیلی از نوار غزه و ورود کمک‌های بشردوستانه به این باریکه، نمی‌توان از برقراری آتش بس موقت سخن گفت و ما بر تحقق خواسته‌های خود تاکید داریم و هرگز از آنها عقب نشینی نخواهیم کرد.

او در ادامه گفت که هدف‌ها و خواسته اسرائیلی ها، شکست و به بن بست کشاندن تمام تلاش‌های میانجی گران برای دستیابی به توافق آتش بس در نوار غزه است.

النونو تاکید کرد تا این لحظه هنوز به مرحله گفتگو درباره مبادله اسیران نرسیده ایم.

مشاور رسانه‌ای رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: ما علاقه‌مند به بازآرایی و بهبود اوضاع داخلی فلسطین بر اساس قوانین همکاری، مشارکت و دموکراسی هستیم.

او در ادامه اظهار داشت: هنوز به هیچ چشم انداز و ابتکاری درباره فردای پس از پایان جنگ در غزه دست پیدا نکردیم و اختلاف و دودستگی میان گروه‌های فلسطینی نباید ادامه داشته باشد و در این شرایط باید بر لزوم حل اختلاف‌ها میان فلسطینی‌ها تمرکز کنیم.

طاهر النونو تاکید کرد که فردای پایان جنگ در غزه بخشی از مسئولیت و مدیریت بر عهده فلسطینی هاست و این موضوع باید در داخل خود فلسطینی‌ها مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

او درباره سفر هیئت حماس به قاهره و گفتگو‌هایی که در آنجا صورت گرفت، اظهار داشت: هیئت حماس در قاهره درباره ادامه تلاش‌ها برای توقف حمله‌ها و تجاوزگری‌های اسرائیل و افزایش ارسال کمک‌های بشردوستانه به ویژه به بخش‌های شمالی نوار غزه گفتگو کرد.