سرویس تاریخ «انتخاب»: اکبر هاشمی رفسنجانی با دو دوره ریاست جمهوری ایران، سابقه ریاست مجلس و ریاست مجمع تشخیص مصلحت و بسیاری مناصب مهم دیگر، از مهمترین شخصیت های تاریخ معاصر ایران به شمار می رود.
«انتخاب» هر شب خاطرات روزنوشت هاشمی را منتشر میکند.
۱ اسفند ۱۳۷۹: آقای احمد جلالی، [سفیر و نماینده دایم ایران در سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل (یونسکو)]آمد. از وضع مدیریت کشور انتقاد نمود وگفت، توجهی بهکار نمیشود و فضای مدیریت کشور، سیاست زده است و توجهی به افکار عمومی جهانی هم نمیشود. در کنفرانس رؤسای دانشگاهها درکرمان، سخنانی در مورد چگونگی انتقال تجارب علمی و فنی دنیا، ایرادکرده ولی رؤسای دانشگاه، توجهی نکردهاند. یکی گفته است، اول باید تکلیف آزادی روشن شود و دیگری با ارسال شعری گفته که آقای جلالی، حقوق مفتی میگیرد وکاری و مسئولیتی ندارد و صدایش از جای گرم درمیآید. اگر رییس دانشگاه میشد، مشکلات به او اجازه این صحبتها را نمیداد. از من خواست فکری بشود. گفتم، راهی جز ادامه همان سیاست سازندگی و اولویتکار و تولید نمیبینم.
آقای محسن امینی، [از اقوام]آمد. گفت مرغداریاش، ورشکسته شده و با توضیح مشکلاتی که شیمیایی شدن فرزندش برایشان پیشآورده، خواستکهکاری به ایشان محول شود و در آخر گفت که فعلاً محسن، [مدیرعامل شرکت متروی تهران]، در مترو به اوکاری داده است.
آقای [محمدعلی]زم، [رییس حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی]آمد. شرح مفصلی از شریک شدن حوزه هنری در مالکیت باشگاه پرسپولیس و بروز اختلاف با آقای [حسین]محلوجی، [رییس مؤسسه فرهنگی ـ ورزشی پرسپولیس]و مراجعه به دادگاه و جلو افتادن آقای محلوجی، داد. شنیده بود که آقای محلوجی، از نفوذ من و دخالت دفتر رییس قوهقضاییه و نامه آقای [عباسعلی]علیزاده، [رییسکل دادگستری استان تهران]، استفاده کرده. گفتم، اصلاً از اختلاف شما و ایشان مطلع نبودهام وآقای محلوجی با من در میان نگذاشته است.
عقد ازدواج فرزند یکی از پرسنل حفاظت را بستم. مصاحبهای با صداوسیما در مورد ناگفتههای جنگ انجام دادم. مشاجره بعضی نمایندگان مجلس با [روزنامه]کیهان، بر سر مقاله تُند و توهینآمیز کیهان، نسبت به مجلس و انتقاد صداوسیما و بعضی روزنامههای راست از دولت آلمان و هیأت پارلمانی آلمان که اکنون در ایران است، به خاطر دخالت در امور داخلی ایران و بیانیه تُند و اهانتآمیز دانشجویان [دفتر]تحکیم وحدت، علیه قوه قضاییه، مورد توجه است. مشاجره [آقای بولنت اجویت]، نخستوزیر و [آقای احمد نجدت سزر]، رییسجمهور ترکیه، در جلسه شورای امنیت ملی ترکیه و ترک جلسه توسط بولنت اجویت، مهم است.
نظر شما