شناسهٔ خبر: 65194857 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرنامه دانشجویان ایران | لینک خبر

انفجار خط اصلی گاز در بروجن +توضیحات

فرماندار بروجن آخرین وضعیت شهرستان در پی انفجار خط اصلی انتقال گاز سراسری را تشریح کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «حوالی ساعت یک بامداد امروز چهارشنبه(۲۵ بهمن) حادثه آتش‌سوزی باعث انفجار در خط لوله سراسری گاز در محدوده گردنه حلوایی شهرستان بروجن در استان چهارمحال و بختیاری شد که این اتفاق باعث رعب و وحشت مردم شهرهای بروجن، بلداجی و گندمان شد، به‌گونه‌ای که مردم خانه‌های خود را ترک کرده، به خیابان‌ها آمدند.»

فرماندار بروجن با اعلام این مطلب گفت: این خط لوله گاز که جزء خطوط سراسری گاز کشور است، در منطقه گردنه حلوایی دچار حریق و انفجار شد.
فتاح کرمی افزود: در پی این اتفاق محور ارتباطی بروجن به لردگان و خوزستان در مجاورت این خط لوله، به‌منظور مهار آتش و برقراری امنیت در جاده، بسته شد و تیم‌های امداد و نجات و آتش‌نشانی در محل مستقر شدند.
فرماندار بروجن از قطعی گاز این خط سراسری در پی این رخداد خبر داد و گفت: خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشت و به خودروهای عبوری مسیر ارتباطی بروجن به لردگان و خوزستان هم خسارتی وارد نشد.

کرمی با بیان این‌که حجم آتش به مرور فروکش کرد و اوضاع تحت کنترل درآمد، افزود: گاز شهری شهرهای بروجن، گندمان و فرادنبه هم که بر اثر این حادثه قطع شده بود، با تلاش مهندسان شرکت ملی گاز وصل شد.

فرماندار شهرستان بروجن گفت: این محور ساعتی بعد بازگشایی شد.

کرمی با اشاره به اینکه ساعت ۱:۵٠ چهارشنبه دو خط از چهار خط گاز سراسری دچار آتش سوزی شدند، اظهار کرد: در پی این حادثه، جاده به مدت دو ساعت بسته شد و با استقرار نیروهای امنیتی و فروکش کردن آتش، جاده بازگشایی شد.

وی افزود: اکنون اکیپ‌های تعمیرات و مهندسی شرکت گاز ایران خطوط منطقه ۲ در محل مستقر هستند و تا یک ساعت دیگر عملیات حفاری انجام می‌شود.

کرمی ادامه داد: امیدواریم ظرف مدت کوتاهی تعمیر خطوط انجام شده و مشکل و خللی در گازرسانی به هموطنان عزیز ایجاد نشود.
فرماندار بروجن با اشاره به اینکه خوشبختانه این حادثه خسارت مالی نداشته است، خاطرنشان کرد: به منظور جلوگیری از افت گاز آغاز به کار مدارس این شهرستان از ساعت ۹ آغاز خواهند شد.