تابناک _ ادامه واکنش به بیانیه ۱۱۰ اصلاح طلب و اعلام نام ۲۶ کاندیدای تاییدشده خبرگان در تهران و تکذیب سهمخواهی جبهه پایداری از جمله اخبار انتخاباتی امروز -سهشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۲- بود که مروری بر همه اخبار انتخاباتی خواهیم داشت.
خبر مهم استاندار تهران درباره برگزاری انتخابات الکترونیکی در تهران
علیرضا فخاری استاندار تهران گفت: قبلا پیش بینی هایی برای برگذاری انتخابات الکترونیک در استان تهران شده بود؛ اما با تصمیم شورای نگهبان این امر برای این استان منتفی شد و انتخابات امسال در این استان به منوال سال گذشته انجام خواهد شد. آن گونه که فارس روایت کرده، فخاری در رابطه با لزوم شرکت در انتخابات ۱۱ اسفند مجلس شورای اسلامی بیان کرد: انتخابات امسال انتخابات ویژه ای است و دشمن سعی دارد تا مردم را از آمدن به پای صندوق رای مایوس کند. نکته قابل تامل این که اگر انتخابات مهم نیست چه اصراری بر عدم حضور مردم است؟ و از طرفی کسانی دیگر انتخابات را به فراخور خود می سنجد و به آن نه می گویند که به نظر می رسد آن ها از مردم زخم خورده اند و نمی توانند درایت و سیاست و هشیاری مردم را تحمل کنند و این بزرگ ترین نقطه ضعفی است که از خود نشان می دهند.
واکنش معنادار رئیس جبهه اصلاحات به بیانیه انتخاباتی ۱۱۰ فعال سیاسی
آذر منصوری رییس جبهه اصلاحات در واکنش به طرح مباحث جدید پیرامون مشارکت اصلاحطلبان در انتخابات بعد از بیانیه ۱۱۰نفر که تعدادی از فعالان سیاسی آن را امضا کردهاند، مجددا توییت گذشته جواد امام سخنگوی جبهه اصلاحات مبنی بر عدم مشارکت جبهه اصلاحات در انتخابات را بازنشر کرد که در آن آمده بود: با توجه به شرایط موجود و به استناد راهبرد انتخاباتی و مصوبه مجمع عمومی مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۵، جبهه اصلاحات ایران در انتخابات اسفندماه در تهران امکان ارائه لیست ندارد. بدیهی است جبهه اصلاحات استان ها بر اساس راهبرد انتخاباتی جبهه تصمیم خواهند گرفت.
ما نماینده سالم در مجلس می خواهیم
حسین مرعشی عصر دوشنبه در نشست انتخاباتی اصلاح طلبان کرمان و راور اظهار داشت: نمیشود کسانی را به مجلس بفرستیم که در برابر رهبری زاویه داشته باشند، خط قرمز اول ما این است. ایرنا به نقل از وی تاکید کرد: ما نسبت به فساد مالی حساس هستیم، ما نماینده سالم در مجلس می خواهیم.
استفاده غیرقانونی شریان از تصویر سردار سلیمانی
در شبکه اجتماعی ایکس تصویری از کانال تلگرامی جبهه شریان منتشر شده که در آن شریان در تبلیغات خود از تصاویر سردار سلیمانی، آیتالله مصباح و دکتر کاظمی آشتیانی استفاده کرده است، در حالی که بر طبق قانون انتخابات استفاده از اظهارنظر، نام، تصویر یا نماد اشخاص حقیقی، حقوقی و ... در تبلیغات انتخاباتی منوط به ارائه موافقت کتبی آنهاست.
رائفی پور تنها ماند/غلامرضا ائتلاف را به سرعت به هم زد
به نوشته خبرآنلاین، در فاصله چند هفته باقی مانده تا انتخابات مجلس دوازدهم، خبرها از گوشه و کنار اردوگاه های سیاسی حکایت از آن دارد که برخی ائتلاف های انتخاباتی جدید در راه و البته برخی ائتلاف های انتخاباتی هم زودهنگام در حال از هم پاشیدن است.آنچنان که روز گذشته خبری در فضای رسانه ای و مجازی دست به دست شد که حول دو اسم می چرخید؛ «رائفی پور» «غلامرضا».
این دو چهره که چندی پیش با انتشار عکسی مشترک خبر از ائتلاف انتخاباتی خود داده بودند گویا به سرعت به اختلاف خورده اند و ائتلاف بهم خورده است. ائتلافی که هدفگذاریش بر حمله و انتقادات تند به قالیباف و حذف او از مجلس آینده متمرکز شده بود؛ بنابراین، درحالی که رائفی پور چند روز پیش رسما از انتشار لیست در انتخابات پیش رو خبر داده بود، غلامرضا معاون سابق وزارت کشور اعلام کرده که فهرستی در انتخابات منتشر نمی کند.
برخی گمانه زنی می کنند که کنار رفتن غلامرضا از این ائتلاف به خاطر جنجال های اخیر رائفی پور بر سر رشوه گرفتن نمایندگان و ماجرای ۱۴۰ سکه است که در نهایت او حاضر نشد شفاف سازی کرده و اسامی آن نمایندگان را اعلام کند. از سوی دیگر در نظرسنجی ها نیز شانس رائفی پور و حامیانش پایین برآورد شده است.
حمایت روزنامه اصولگرا از بیانیه ۱۱۰ اصلاح طلب
واکنش ها به بیانیه ۱۱۰ چهره اصلاح طلب، روزنامه نگار و فعال مدنی ادامه دارد. در همین راستا روزنامه فرهیختگان در مطلبی نوشت: بیانیه ۱۱۰ فعال سیاسی اصلاحطلب را باید به فال نیک گرفت، نهتنها بهخاطر اینکه دعوت به حضور موثر در انتخابات را بهعنوان یک کنش مدنی ترویج میکند -که البته این هم مهم است- بلکه بهخاطر اینکه در حد خود جریان سیاستورزی در ایران را بهسمت چالش واقعگرایی سوق میدهد. امروز در عرصه سیاسی ایران کنشگران را میتوان از جنبه نوع مواجهه با واقعیت به دو دسته تقسیم کرد؛ واقعیتگریزان و واقعیتپذیران. در هر دو دسته کلاسیک سیاستورزان ایرانی یعنی اصولگرا و اصلاحطلب البته از هر دو نوع دیده میشود. نامه ۱۱۰ اصلاحطلب واقعیتپذیرانه است، چون از یک تجربه زیستی برآمده از واقعیتگریزی میآید. تجربه تاریخی فشردهای که در آن انباشتی از تجربههای شکستخورده و موفقیتآمیز از رادیکالیسم تا پراگماتیسم دیده میشود، از تحصن نافرجام مجلس ششمیها در زمستان ۸۲ و ترجیح خیابان به صندوق در تابستان داغ ۸۸ گرفته تا رای مخفیانه پای قله دماوند در اسفند ۹۰ و کمپین درست کردن برای آیتالله موحدیکرمانی و مرحوم ریشهری در سال ۹۴، اینها فراز و فرودهایی است که طیفی از اصلاحطلبان را به این نتیجه رسانده که مسیر تندروی بنبست است.
روح حاکم بر بیانیه ۱۱۰ نفری دو نکته مهم دارد؛ اول اینکه مشارکتجویی فارغ از نتیجه، خودش موضوعیت دارد و نه صرفا طریقیت. ثانیا رسیدن به هدف چه در درازمدت و چه در کوتاهمدت راهی جز صندوق رای و مشارکت ندارد. بیانیه ۱۱۰ نفری موسوم به متن روزنهگشایی البته بندی محذوف و نانوشته هم دارد که ما مسیر تحریم را یکبار تا آخر رفتهایم و چیزی آخرش ندارد.
حضور بازرس در هر صندوق رای الزامی است
رئیس مرکز مدیریت عملکرد و امور بازرسی وزارت کشور گفت: ۶۶ هزار نفر از زبده ترین و متعهدترین افراد بر حسن جریان انتخابات نظارت دارند، بهطوری که به ازای هر ۱۳ نفر عضو هیات های اجرایی مستقر در شعب انتخابات، یک بازرس انجام وظیفه خواهد کرد. وی با تاکید بر نقش مدیران و هیات های بازرسی در سلامت انتخابات عنوان کرد: یکی از مهمترین حوزههای نمایش دشمنی معارضان انقلاب اسلامی عرصه انتخابات است و دشمن تمامی تلاش خود را به کار می گیرد تا در جریان آن خدشه وارد سازد و از همین رو بازرسان انتخابات نقش خطیری بر عهده دارند.
مهدی عارف پور رئیس مرکز مدیریت عملکرد، بازرسی و ارتباطات مردمی وزارت کشور روز سه شنبه در دوره آموزشی ویژه رؤسا و دبیران هیات های بازرسی انتخابات استان های سراسر کشور، بازرسان هر سیستم را امینترین، خبرهترین و کاردانترین افراد آن مجموعه دانست و افزود: به همت استانداران و مدیران کل بازرسی و ادارات کل استانها در دوره حاضر، سریعترین زنجیره بازرسی برای انتخابات پیش روی تشکیل شده است.
ائتلاف اُمنا، تاکنون هیچ مصداق و لیستی معرفی نکرده است
ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب تا این لحظه هیچ مصداق و لیستی را در هیچ نقطه از کشور معرفی نکرده است.یک منبع مطلع در گفتوگو با ایرنا، در خصوص لیست منتشر شده با عنوان «امنای اصفهان»، گفت: لیست منتشر شده و به تبع آن تحرکات سیاسی در اصفهان به نام ائتلاف امنا هیچ گونه ارتباطی با ائتلاف کشوری امنا ندارد.وی تاکید کرد: ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب تا این لحظه هیچ مصداق و لیستی را در هیچ نقطه از کشور معرفی نکرده و در صورت جمع بندی نهایی این موضوع از طریق مبادی رسمی به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.
حدادعادل: بهترین گزینهها را در انتخابات به مردم معرفی میکنیم
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با اشاره به برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: سعی صد در صدی ما انتخاب بهترین گزینهها به مردم است.«غلامعی حداد عادل» ظهر امروز در دومین گردهمایی طلاب و روحانیت با اشاره به حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه، گفت: مردم با همه مشکلات به صحنه آمدند و چشم دشمنان را کور کردند. انشاءالله مردم با شکوه بیشتری در ۱۱ اسفند پای صندوق رای حاضر شوند و با حضورشان نمایندگان مجلس شورای اسلامی و نمایندگان خبرگان را تعیین کنند.وی تاکید کرد: امروز میتوانیم افرادی صالح و سالم را به مردم معرفی کنیم تا وارد مجلس شوند و از این کشور و انقلاب دفاع و به مردم خدمت کنند؛ در شورای ائتلاف سعی ۱۰۰ در صدی ما انتخاب بهترین گزینهها برای ارائه خدمات به مردم است. البته همه امور دست یک نفر نیست که بگویند فلانی بیاید لیست ببند! اما تلاش میکنیم از افراد مومن، پاکدست و انقلابی حمایت میکنیم.
زریبافان سازوکار جمعبندی لیست انتخاباتی اُمَنا را تشریح کرد
دبیرکل جمعیت یاران انقلاب اسلامی درباره ارائه لیست انتخاباتی از سوی جریان امنا گفت: در حال کار کردن بر روی این لیست هستیم. کمیتههایی برای این کار تشکیل شده است و تلاش میکنیم لیستی را بر اساس شایستهسالاری، نه سهمیهبندی ارائه کنیم.«مسعود زریبافان» در گفتوگو با ایرنا، با اشاره به تشکیل جریان سیاسی اُمَنا، تصریح کرد: این جریان جدید، مخالف روال و روشهایی است که در این چند دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری اعمال شده است.
وی با بیان اینکه این جریان با پدرخواندگی، پدرسالاری، دیکتاتوری حزبی و جناحی افراد خود را بر اساس سهمیهبندی به مردم تحمیل کردند، مخالف است، اظهار کرد: این انقلاب معتقد است که کاندیداها صرفاً باید بر اساس شاخصههای شایستهسالاری و توانمندیهای تخصصی و مدیریتی و اجرایی در مجلس حضور پیدا کنند؛ نه براساس ارتباطشان با اشخاص، احزاب، جبههها و جناحها.
فهرست شورای ائتلاف و وحدت در استانها آماده شده و افراد هماهنگ عمل خواهند کرد
دبیرکل حزب مؤتلفۀ اسلامی با اشاره به این که لیست شورای وحدت در تهران در حال تکمیل است، گفت: در شهرستانها، کارها تمام شده است؛ برای مثال، ما در حزب مؤتلفه که در خدمت دوستان، چه وحدت و چه ائتلاف استانها هستیم، فهرستمان بالای ۲۵۰ نفر آماده شده است.اسدالله بادامچیان، دبیرکل حزب مؤتلفۀ اسلامی، در گفتوگو با فارس، ضمن اشاره به این که شورای وحدت نیروهای انقلاب اسلامی در حال بررسی و تکمیل فهرست کاندیداهای خود هستند، گفت: انتخابات هم از نظر مشارکت، هم از نظر فعال بودن فعالان سیاسی در زمینههای مختلف و هم از نظر شورای محترم نگهبان که صلاحیت ۱۵۰۰۰ نفر را احراز کرده است، با وضعیت خوبی پیش میرود.
جبهه پایداری موضوع «سهمیهبندی» برای لیست انتخابات را تکذیب کرد
مجید متقیفر با تکذیب انتشار خبری درباره محتوای مذاکره صادق محصولی با محمدباقر قالیباف، اظهار کرد: این خبر کذب به صورت یک پروژه انتخاباتی در تعدادی از کانالهای مجازی منتشر شده است. موضوع مذاکره با آقای قالیباف بر سر تعداد سهمیه نامزدها کذب محض است و از شرح آن خبر دروغ بودن آن معلوم میشود. عدهای که فاقد دیانت و اخلاق سیاسی هستند همچون گذشته درصدد تخریب جبهه پایداری و دبیرکل آن هستند.متقیفر تصریح کرد: نیروهای انقلابی بصیرتر از آن هستند که با اینگونه خبرسازی پروژهبگیرهای رسانهای، تردیدی در عزمشان در دفاع از گفتمان انقلاب اسلامی و ترویج خط رهبری فرزانه ایجاد شود.
۲۲ نماینده دوره یازدهم مجلس رد صلاحیت شدهاند
سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: ۲۲ نماینده دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی رد صلاحیت شدهاند. محسن اسلامی در یک برنامه گفتوگوی تلویزیونی درباره روند انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: صرفا آن دسته از افرادی که درهیات نظارت تایید صلاحیت شدهاند اما در شورای نگهبان با عدم احراز یا عدم تایید مواجه شدهاند، تا دیروز فرصت اعتراض داشتند. شورای نگهبان هم تا ۳۰ بهمن فرصت بررسی اعتراضات را دارد.وی ادامه داد: ۱۲۷ نماینده دور نهم و دهم مجلس تایید صلاحیت شده اند. از نمایندگان دوره فعلی ۲۷۸ تن ثبت نام کرده اند که ۲۴۲ تن تایید و ۲۲ تن عدم تایید صلاحیت شده اند و ۵ نفر هم انصراف داده اند.
آغاز تبلیغات انتخاباتی کاندیدای مجلس خبرگان از فردا
رئیس ستاد انتخابات چهارمحال و بختیاری گفت: سه کاندیدای نمایندگی مجلس خبرگان رهبری از فردا ۲۵ بهمن تبلیغات انتخاباتی خود را در استان آغاز میکنند.محسن حسینمیرزایی ۲۴ بهمنماه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه سه کاندیدای نمایندگی مجلس خبرگان رهبری از فردا ۲۵ بهمن تبلیغات انتخاباتی خود را در استان آغاز میکنند، اظهار کرد: برابر قانون و در فرصت زمانی تعیین شده، ۹ نفر برای نامزدی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری در استان ثبتنام کردند که از این تعداد، سه نفر تأیید صلاحیت شدند.وی با توصیه نسبت به رعایت دقیق مُر قانون در تبلیغات انتخاباتی، افزود: از نامزدها و همراهان آنها در ستادهای انتخاباتی انتظار میرود که قوانین را رعایت کنند.
تأیید صلاحیت ۲۶ داوطلب انتخابات مجلس خبرگان در استان تهران
احمد قیومی روز سه شنبه ۲۴ بهمن ماه در این باره اظهار داشت: با اعلام نظر شورای محترم نگهبان، صلاحیت ۲۶ داوطلب مجلس خبرگان رهبری در استان تهران مورد تائید قرار گرفته است.
معاون استاندار اسامی داوطلبان تایید صلاحیت شده را به ترتیب حروف الفبا بدین شرح اعلام کرد:
عبدالجواد ابراهیمی فر
محسن اسماعیلی
علیرضا اعرافی
مهدی برزگر
مصطفی پورمحمدی
حمید حوالی شهریاری
احمد خوانساری
احمد دانش زاده مؤمن
قربانعلی دری نجف آبادی
علی رازینی
محمود رجبی
علی رحمانی فرد
حسینعلی سعدی
هادی صادقی
غلامعلی صفائی
سعید صلح میرزائی
علی قریب دوست
محسن قمی
سیدصادق محمدی
محمود محمدی عراقی
غلامرضا مصباحی مقدم
محمد علی موحدی
سیدمحمد علی موسوی
علی مومن پور
محمدرضا ناصری کوچه بیوک
غلامعلی نعیم آبادی
تایید صلاحیت ۲۹۴ داوطلب انتخابات مجلس در کرمانشاه
رییس ستاد انتخابات استان کرمانشاه از تایید صلاحیت ۲۹۴ داوطلب انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان خبر داد.علی شعبانی در نشست خبری امروز (۲۴ بهمن) از تایید صلاحیت ۲۹۴ داوطلب انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان تا این مرحله از فرآیند انتخابات خبر داد و افزود: داوطلبانی که پیش از این صلاحیت آنها مورد تأیید قرار گرفته بود، ولی در شورای نگهبان صلاحیت آنها تأیید و یا احراز نشده، مهلت سه روزه اعتراض دارند که این مهلت امروز (۲۴ بهمن) به پایان می رسد. شعبانی گفت: در حال حاضر از مجموع ۲۹۴ داوطلب تایید صلاحیت شده استان، ۱۴۱ داوطلب در حوزه انتخابیه کرمانشاه، ۴۴ داوطلب در حوزه انتخابیه اسلام آبادغرب و دالاهو، ۳۱ داوطلب در حوزه انتخابیه کنگاور، هرسین و صحنه، ۳۰ داوطلب در حوزه انتخابیه قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب، ۲۹ داوطلب در حوزه سنقر و کلیایی و ۱۹ داوطلب در حوزه انتخابیه پاوه، روانسر، جوانرود و ثلاث باباجانی با یکدیگر به رقابت می پردازند.
۲۰ نکته دانستنی درباره انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲
انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار میشود.
۱ - بیش از ۷۳ درصد از داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی تایید صلاحیت شدند.
۲ - حدود ۱۵ هزار تن در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی رقابت میکنند.
۳ - ۷۰ درصد از داوطلبان بین ۳۰ تا ۵۰ سال هستند.
۴ - در این دوره از انتخابات هزار و ۱۰۰ استاد دانشگاه، ۲۰۰ پزشک، ۴۰۰ قاضی داوطلب هستند.
۵ - همچنین حدود ۳۷۰ نماینده پیشین مجلس به عنوان داوطلب حضور دارند.
۶ - داوطلبان تا ۲۵ بهمن میتوانند درخواست خود را برای جابه جایی حوزه انتخابیه ثبت و طی ۵ روز جواب نهایی را دریافت کنند.
۷- ۳ و نیم میلیون نفر از واجدین شرایط رای دادن رای اولی هستند.
۸- احراز هویتها هم کاملا الکترونیکی خواهد بود.
۹ - بر اساس قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، داوطلبان یک هفته اجازه تبلیغات دارند.
۱۰ - تبلیغات پیش از موعد قانونی تخلف است.
۱۱ - در استانداریها و فرمانداریها و ستادهای انتخاباتی استانها امکان ثبت گزارش های مردمی درخصوص تخلفات داوطلبان انتخابات وجود دارد.
۱۲ - تعداد نامزدهای انتخابات مجلس خبرگان رهبری ۱۴۴ نفر است.
۱۳ - داوطلبان از روز ۲۵ بهمن تا ۹ اسفند ماه فرصت تبلیغات دارند.
۱۳ - انتخابات مجلس خبرگان رهبری در تمامی حوزههای انتخابیه برگزار خواهد شد.
۱۴ - ۱۶ کرسی از ۸۸ کرسی مجلس خبرگان رهبری به تهران اختصاص دارد.
۱۵- بر اساس ماده ۸ قانون انتخابات فقط احزاب و جبهههای قانونی میتوانند برای انتخابات فهرست و لیست بدهند.
۱۶- صرفا احزابی میتوانند از ماده ۸ قانون انتخابات استفاده کنند که در زمان بندی اعلام شده، مجامع عمومی خود را برگزار کرده باشند.
۱۷- تا این لحظه ۱۰۰ حزب مجامع عمومی خود را در زمان مقرر برگزار کردهاند و همین احزاب میتوانند لیست و فهرست بدهند.
۱۸- جبههها مشکلی برای فعالیت ندارند زیرا در زمان ثبت تاسیس، زمان فعالیت خود را اعلام میکنند و بر همان اساس می توانند فعالیت کنند.
۱۹- برای انتخابات پیشرو ۶۸۱۱ شعبه در کل استان تهران پیشبینی شده که حدود ۵۰۰۰ شعبه برای حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر است.
۲۰- تعداد داوطلبین زن در کشور در ثبت نام مجلس شورای اسلامی در کل کشور ۱۴ درصد کل ثبت نام کنندگان و در استان تهران ۱۷ درصد کل ثبت نام کنندگان بوده است.
«قالیباف» اهل سهمخواهی نیست
«سعید آجورلو» فعال و کنشگر سیاسی در گفت وگو با مهر، در پاسخ به این که برخی شنیدهها حاکی از آن است که قالیباف بر سر حضور یک سری چهرهها در لیست نهایی شورای ائتلاف اصرار دارد. این شنیدهها صحت دارند؟ گفت: به عنوان فردی که خود را درون «جریان نو اصولگرایی» میبینم، آنچه من متوجه میشوم این است که مساله قالیباف، کارآمدی است و واقعاً او مساله سهمخواهی ندارد. این حرف که قالیباف اصرار میکند که این تعداد آدم باید در لیست باشند و اگر نباشند ما مذاکره و ائتلاف نمیکنیم، اساساً درست نیست.
فعال سیاسی اصلاحطلب: رئیسی مشکلات ساختاری جامعه را حتی کم کند، دستش را میبوسم
علی باقری، فعال سیاسی اصلاح طلب: من خودم کف جامعه زندگی میکنم و می بینم که مردم مشکل دارند؛ من بحث سیاسی و جناحی نمی کنم البته شما گفتید که مردم به خاطر دولت روحانی نیامدند رأی بدهند باشه من قبول می کنم ولی باید همه با هم تلاش کنیم کیفیت حکمرانی را در کشور بالا ببریم تا مشکلات مردم حل شود.من صریحا می گویم اگر آقای رئیسی مشکلات ساختاری جامعه را نه اینکه کامل حل کند بلکه به سمت بهبود هم ببرد من دستش را می بوسم.ما دنبال حل مشکلیم و باید تلاش کنیم کارآمدی نهادهای حکمرانی را بالا ببریم و این وقتی بالا می رود که شما انتخابات آزاد داشته باشید و گردش نخبگان در کشور اجرایی شود.
میرلوحی: دیدگاه جبهه پایداری بر وزارت کشور حاکم است
به نوشته خبرآنلاین محمود میرلوحی گفت: تقریبا اغلب کسانی که در وزارت کشور هستند، دیدگاههای جبهه پایداری دارند ولی بینشان شدت و ضعف هست. اغلب نظامی هستند و تفکرات تند در میان آنها تسری دارد.محمود میرلوحی، معاون پارلمانی وزیر کشور در دولت اصلاحات با اشاره به مولفههای سلامت در انتخابات، گفت: انتخابات در دنیای امروز چند شاخص و رکن دارد؛ رکن اول رقابت است که طبیعتا باید شرایط رقابت فراهم شود تا امکان انتخاب مردم باشد.
قاضیپور: رد صلاحیتشدم اما در انتخابات شرکت میکنم
نماینده سابق مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی که صلاحیت وی برای انتخابات آتی رد شده است، گفت که مشارکت در انتخابات بهمثابه دفاع از تمامیت ارضی ایران عزیز و امنیت ملی است و همه باید از این فرصت برای دفاع از ایران عزیز استفاده کنند.نادر قاضیپور نماینده سابق مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی که توسط شورای نگهبان صلاحیت وی برای انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی رد شده است گفت که مشارکت گسترده و باشکوه مردم در انتخابات آتی یک ضرورت غیرقابلانکار است که باید برای همه دلسوزان کشور قابل اهتمام باشد.
سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: شاید سرلیستمان یک زن باشد
سخنگوی حزب اعتدال و توسعه میگوید: فعلاً هیچ فردی را برای سرلیستی انتخاب نکردیم مگر اینکه شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه مشخص و معین کند و ما اعلام کنیم، احتمال اینکه سر لیست ائتلافی تهران حزب اعتدال و توسعه یک زن باشد هم وجود دارد، البته این خانم از چهرههای سیاسی حزب اعتدال و توسعه است. در حقیقت منظور این است که زنان هم از جمله گزینههای سرلیستی ما است.احتمال سرلیستی زنان در انتخابات اسفندماه، خبری است که جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در گفتوگو اعلام میکند و میگوید البته سرلیستی زنان هنوز قطعی نشده است.او همچنین از رایزنی های حزب متبوعش با تشکل های اصلاح طلب و ستاد عقلانیت که جمع هواداران علی لاریجانی است خبر می دهد و احتمال ارائه لیست مشترک و ائتلاف را رد نمی کند.
حزب اعتماد ملی چند کاندیدا برای انتخابات مجلس دارد؟
سخنگوی حزب اعتماد ملی گفت: تاکنون جلسات مشترکی برای هماندیشی درباره گزینههایی که از سوی احزاب همسو معرفی میشوند، برگزار شده است اما هنوز به تصمیمی برای ارائه لیست ائتلافی دست پیدا نکردهایم.محمدصادق جوادی حصار، سخنگوی حزب اعتماد ملی، با اشاره به برخی گمانهزنیها در ارتباط با لیست ائتلافی اصلاحطلبان برای انتخابات مجلس در تهران گفت: ما جز یک نفر از اعضای حزب اعتماد ملی که در یکی از شهرستانها کاندیدا شده، کاندیدای دیگری که عضو اعتماد ملی باشد، نداریم. علاوه بر این، هنوز به یک جمعبندی که در قالب ائتلاف ۴ حزب اعتماد ملی، کارگزاران، اعتدال و توسعه و ندای ایرانیان یک لیست مشترک برای انتخابات ارائه کنیم، نرسیدیم.
وزیر کشور: تایید صلاحیتها در شورای نگهبان رکورد جدیدی زد
احمد وحیدی، وزیر کشور در جمع خبرنگاران گفت: میزان تایید صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس توسط شورای نگهبان در این دوره، رکورد جدیدی بوده است.هیچ وقت در هیچ دوره ای این تعداد شرکت کننده نداشتیم.الان وضعیت رقابتی خوبی پیدا کردیم.
دیدار «قالیباف» و «محصولی»
به نوشته مهر، برخی کانالهای خبری مدعی برگزاری دیداری انتخاباتی میان «محمدباقر قالیباف» سرلیست شورای ائتلاف و «صادق محصولی» دبیرکل جبهه پایداری شدهاند؛ دیداری که از قرار معلوم دستاوردهایی را نیز برای تدوین فهرست انتخاباتی واحد داشته است.