ایلنا: دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: فکر میکنم که مردم دلشان میخواهد که منتخبان آنها متنوع و متکثر باشند. خوشبختانه با این رویهای که با هدایت مقام معظم رهبری ایجاد شده و برخی از نمایندگان سابق مجلس تایید صلاحیت شدهاند ما شاهد رشد حضور مردم در انتخابات خواهیم بود و در پیشبینیها هر ماه درصدی به حضور مردم در انتخابات اضافه میشود و این نویدبخش این است که ما انتخابات حداکثری را داشته باشیم.
حجتالاسلام حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی درباره تحقق عدالت و برابری در طول ۴۵ سال گذشته بعد از پیروزی انقلاب گفت: الحمدلله در این خصوص در مورد آن چیزهایی که محقق شده است ما میتوانیم به امنیت و استقلال نظام جمهوری اسلامی ایران اشاره کنیم و طبیعتا در حوزه تثبیت قوانین اساسی ما عدالت را در نظام جمهوری اسلامی تثبیت کردهایم.
وی ادامه داد: در حوزه قوانین و مقررات کشورمان توانستهایم معیار عدالت را در قوانین و مقررات کشوری تثبیت کنیم. البته در رابطه با بسیاری از مسائل در حوزه قضایی و انتظامی همچنان نیازمند کمک مردم هستیم تا بتوانیم عدالت را توسعه دهیم همیشه و همه وقت مشکلات وجود داشته و گاهی اوقات افرادی هستند که در درون فساد رخنه میکنند و با فساد اداری و تبعیض و پارتیبازی مانع جریان عدالت میشوند.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: یکی از وظایف حاکمیت این است که با این مار هفت سر فساد مقابله کند و قطعا ما در این مقابله نیازمند کمک همه مردم هستیم و انشالله با کمک مردم میتوانیم از هر نوع فسادی که در دولت و یا مجاری مختلف ممکن است وجود داشته باشد پیشگیری کنیم. آن چیزی که مهم این است که سران جمهوری اسلامی و مدیران ارشد نظام جمهوری اسلامی اکثر قریب به اتفاق حامی عدالت هستند و از عدالت پشتیبانی میکنند و طبعا ما مشکلاتی هم داریم که انشالله با کمک مردم حل خواهد شد.
حجتالاسلام شهریاری در پاسخ به این سوال که ارزیابی شما از حضور مردم در انتخابات پیش رو چیست، گفت: فکر میکنم که مردم دلشان میخواهد که منتخبان آنها متنوع و متکثر باشند. خوشبختانه با این رویهای که با هدایت مقام معظم رهبری ایجاد شده و برخی از نمایندگان سابق مجلس تایید صلاحیت شدهاند ما شاهد رشد حضور مردم در انتخابات خواهیم بود و در پیشبینیها هر ماه درصدی به حضور مردم در انتخابات اضافه میشود و این نویدبخش این است که ما انتخابات حداکثری را داشته باشیم.