شناسهٔ خبر: 65120443 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

ستاره‌های منتقدان سینما به نظرسنجی ایرنا؛

«شور عاشقی» چند ستاره از منتقدان گرفت؟

تهران- ایرنا- فیلم «شور عاشقی» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی دایوش یاری سی‌وسومین و آخرین فیلم اکران شده در جشنواره چهل‌ودوم فجر بود و با مجموع ۱۸ ستاره از سیزده منتقد سینما، میانگین ۱.۳ ستاره را برای خود ثبت کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار سینمایی ایرنا، منتقدان سینما روزانه در نظرسنجی ایرنا به فیلم‌های اکران شده در چهل‌ودومین جشنواره فیلم فجر ستاره می‌دهند، هر کدام از منتقدان می‌توانند رضایت نسبی خود را از آثار سینمایی با تعداد ستاره‌ها از یک تا پنج مشخص کنند. این نظرسنجی هر روز در خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) منتشر می‌شود.

ایرنا از منتقدان سینما، درباره فیلم شور عاشقی که سی و سومین وآخرین فیلم اکران شده در نهمین روز جشنواره، جمعه - ۲۰ بهمن ۱۴۰۲- بود، نظرسنجی کرده است که از نظر تعداد ستاره‌های اعطا شده نتایج نشان می‌دهد این فیلم توانست در مجموع ۱.۳ ستاره را از سیزده منتقد سینما دریافت کند.

بر اساس حروف الفبا به ترتیب، سعید اسلام‌زاده، زهرا اردکانی، میلاد جلیل‌زاده، مینو خانی، میکائیل دیانی، سیدعلی سیدان، محمدصابری، محمدصادق علیزاده، حمید قادری، محمد محمدی، زهرا محمودی، علیرضا مرادی، احسان ناظم بکایی و مصطفی وثوق‌کیا در نظرسنجی شور عاشقی شرکت کردند.

«شور عاشقی» چند ستاره از منتقدان گرفت؟

در این نظرسنجی، چهار منتقد ۰.۵ ستاره، سه منتقد یک ستاره، دو منتقد ۱.۵ ستاره ، سه منتقد ۲ستاره، یک منتقد ۴ستاره، به فیلم شور عاشقی دادند. در حالی که یک منتقد اعلام کرد هنوز موفق نشده این فیلم را تماشا کند، هیچ‌کدام از منتقدان ساخته داریوش یاری را شایسته دریافت سه و پنج ستاره ندانستند.

«شور عاشقی» چند ستاره از منتقدان گرفت؟

فیلم شور عاشقی ساخته داریوش یاری درباره دوران اسارت خانواده شهدای کربلا است که وظیفه تاریخی آن‌ها روایتی است که بتوانند ظلم بنی‌امیه را به گوش تاریخ برسانند.

کاروانی که از کوفه تا شام حرکت می‌کنند و سلما زنی است که مامور می شود رسانه کاروان اسرای کربلا و حضرت زینب (س) باشد و با آگاهی دادن آدمهایی که توسط شمر و ماموران فریب خورده‌اند را روشن کند. در حقیقت این زن کار آگاه سازی را انجام می‌دهد تا نگذارد جای جلاد و شهید عوض شود و حقیقت بار دیگر گم شود. او که پرچم یا حسین (ع) را بلند کرده و در پیشاپیش کاروان حضرت زینب (س) حرکت می‌کند خودش نیز یکی از یاران کربلا می‌شود.

«شور عاشقی» چند ستاره از منتقدان گرفت؟

منتقدان به فیلم‌های روز اول چند ستاره دادند؟

فیلم دروغ‌های زیبا به کارگردانی مرتضی آتش‌زمزم، با مجموع ۱۸ ستاره از دوازده منتقد سینما، میانگین ۱.۵ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم شکار حلزون به کارگردانی محسن جسور با مجموع ۱۰.۵ ستاره از دوازده منتقد سینما، میانگین ۰.۹ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم دو روز دیرتر به کارگردانی اصغر نعیمی با مجموع ۲۱.۵ ستاره از دوازده منتقد سینما، میانگین ۱.۸ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم ظاهر به کارگردانی حسین عامری با مجموع ۱۷ ستاره از ۹ منتقد سینما، میانگین ۱.۸ ستاره را برای خود ثبت کرد.

منتقدان به فیلم‌های روز دوم چند ستاره دادند؟

فیلم تمساح خونی به کارگردانی جواد عزتی با مجموع ۴۱.۵ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۳ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم تابستان همان سال به کارگردانی محمود کلاری با مجموع ۲۳.۵ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۱.۶ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم بی‌بدن به کارگردانی مرتضی علیزاده با مجموع ۳۲ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۲.۲ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم پرواز ۱۷۵ به کارگردانی محمدحسین حقیقت با مجموع ۹.۵ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۰.۸ ستاره را برای خود ثبت کرد.

منتقدان به فیلم‌های روز سوم چند ستاره دادند؟

فیلم صبح اعدام به کارگردانی بهروز افخمی با مجموع ۲۱ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۱.۵ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم شه‌سوار به کارگردانی حسین نمازی با مجموع ۲۱ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۱.۵ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم صبحانه با زرافه‌ها به کارگردانی سروش صحت با مجموع ۲۹ ستاره از سیزده منتقد سینما، میانگین ۲.۲ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم قلب رقه به کارگردانی خیرالله تقیانی پور با مجموع ۳۲.۵ ستاره از سیزده منتقد سینما، میانگین ۲.۳ ستاره را برای خود ثبت کرد.

منتقدان به فیلم‌های روز چهارم چند ستاره دادند؟

فیلم دست‌های ناپیدا به کارگردانی انسیه شاه‌حسینی با مجموع ۱۵ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین یک ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم میرو به کارگردانی حسین ریگی با مجموع ۲۲ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۱.۶ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم آغوش باز به کارگردانی بهروز شعیبی با مجموع ۳۰.۵ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۲.۲ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم ساعت جادویی به کارگردانی محمدعلی بصیری نیک با مجموع ۱۸ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۱.۲ستاره را برای خود ثبت کرد.

منتقدان به فیلم های روز پنجم چند ستاره دادند؟

فیلم آپاراتچی به کارگردانی قربانعلی طاهری‌فر با مجموع ۳۶ستاره از سیزده منتقد سینما، میانگین ۲.۷ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم مجنون به کارگردانی مهدی شامحمدی با مجموع ۴۰.۵ ستاره از سیزده منتقد سینما، میانگین ۳.۱ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم بهشت تبهکاران به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی با مجموع ۲۴ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۱.۷ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم رویاشهر به کارگردانی محسن عنایتی با مجموع ۲۱.۵ ستاره از ۱۰ منتقد سینما، میانگین ۲.۱ ستاره را برای خود ثبت کرد.

منتقدان به فیلم های روز ششم چند ستاره دادند؟

فیلم «نپتون» به کارگردانی محمدابراهیم غفاریان با مجموع ۲۲.۵ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۱.۶ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم «شمشیر و اندوه» به کارگردانی عماد رحمانی و مهرداد محرابی با مجموع ۲۲.۵ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۲ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم «پروین» به کارگردانی محمدرضا ورزی با مجموع ۲۹.۵ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۲.۱ ستاره را برای خود ثبت کرد.

منتقدان به فیلم های روز هفتم چند ستاره دادند؟

فیلم آسمان غرب به کارگردانی محمد عسکری با مجموع ۳۲.۵ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۲.۳ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم ملکه آلیشون به کارگردانی ابراهیم نورآور محمد با مجموع ۱۳.۵ ستاره از دوازده منتقد سینما، میانگین ۱.۱ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم نبودنت به کارگردانی کاوه سجاد حسینی با مجموع ۲۱.۵ ستاره از دوازده منتقد سینما، میانگین ۱.۵ ستاره را برای خود ثبت کرد.

منتقدان به فیلم های روز هشتم چند ستاره دادند؟

فیلم باغ کیانوش به کارگردانی رضا کشاورز با مجموع ۴۳.۵ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۳.۱ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم آبی روشن به کارگردانی بابک لطفی خواجه‌پاشا با مجموع ۳۸ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۲.۷ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم نوروز به کارگردانی سهیل موفق با مجموع ۱۷.۵ ستاره از سیزده منتقد سینما، میانگین ۱.۳ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم ببعی قهرمان به کارگردانی حسین صفارزادگان و میثم حسینی با مجموع ۲۴ ستاره از سیزده منتقد سینما، میانگین ۲.۱ ستاره را برای خود ثبت کرد.

منتقدان به فیلم های روز نهم چند ستاره دادند؟

فیلم احمد به کارگردانی امیرعباس ربیعی و تهیه‌کنندگی حبیب‌الله والی‌نژاد با مجموع ۳۴.۵ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۲.۶ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم پرویزخان به کارگردانی علی ثقفی و تهیه‌کنندگی علی پناهی با مجموع ۵۲ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۳.۷ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم شور عاشقی به کارگردانی و تهیه‌کنندگی دایوش یاری با مجموع ۱۸ ستاره از سیزده منتقد سینما، میانگین ۱.۳ ستاره را برای خود ثبت کرد.

«شور عاشقی» چند ستاره از منتقدان گرفت؟

چهل‌ودومین جشنواره بین المللی فیلم فجر شامگاه چهارشنبه -۱۱ بهمن- رسما افتتاح و از روز پنجشنبه ۱۲ بهمن اکران فیلم‌ها در خانه جشنواره (برج میلاد تهران) و سینماهای مردمی آغاز شد؛ اکران فیلم ها جمعه ۲۰بهمن پایان یافت.

۲۲ فیلم در بخش سودای سیمرغ، ۱۲ فیلم در بخش نگاه نو و ۴ فیلم در بخش انیمیشن با یکدیگر رقابت می‌کنند و در نهایت برگزیدگان بخش‌های مختلف در مراسم اختتامیه -۲۲ بهمن- معرفی خواهند شد.