در پنجمین روز از اکران آثار چهل و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر در تبریز، سینماهای این شهر میزبان شش فیلم خواهند بود.
در روز جمعه 20 بهمن 1402، سینما ناجی در سانس اول، شه سوار به کارگردانی حسین نمازی و در سانس دوم نیز فیلم پرویزخان به کارگردانی علی ثقفی را بر روی پرده خواهد داشت.
همچنین پردیس سینمایی مهر 29 بهمن در سانس اول میزبان فیلم شکار حلزون به کارگردانی محسن جسور و در سانس دوم شور عاشقی به کارگردانی داریوش یاری خواهد بود.
در پردیس سینمایی ستاره باران نیز فیلم ظاهر به کارگردانی حسین عامری در سانس اول و فیلم آپاراتچی به کارگردانی قربانعلی طاهرفر در سانس دوم بر روی پرده خواهد رفت.
سانس های اول، از ساعت 18 و سانس های دوم از ساعت 20 و 30 در هر سه سینما پخش فیلم خواهند داشت.
در خلاصه شه سوار آمده است: به دنبال درگذشت پدر خانواده در جریان برگزاری عروسی که چندبار بهم خورده است، خانواده او قصد پنهان کردن این خبر را دارند.
فیلم پرویز خان داستانی فوتبالی-تاریخی دارد؛ پس از پیروزی انقلاب و در دهه ۶۰، نام پرویز خان دهداری با سرمربیگری تیم ملی فوتبال دوباره بر سر زبانها افتاد. سالهایی که دهداری تیم ملی را برای حضور در بازیهای آسیایی۱۹۸۶ سئول آماده کرد. داستان اختلاف با ستارههای نامدار تیم ملی هم از اینجا شروع شد. وقتی تیم ملی از سئول باز میگشت نامهای توسط ۱۴ بازیکن امضا شده بود که پس از رسیدن به فرودگاه مهرآباد، به بمب خبری تبدیل شد. استعفای ۱۴ بازیکن از حضور در تیم ملی جنجالیترین رخداد فوتبالی دهه ۶۰ بود.
فیلم شکار حلزون روایتگر قصه مینو، زن جوان سرپرست خانوادهای است که برای تامین معاش در یک شرکت خدماتی و نظافتی مشغول به کار است. او با پیشنهاد شغل پرستاری از پدر یک جوان مواجه میشود که شرط پذیرفتن این شغل با حقوق مناسب، جاری شدن صیغه محرمیت میان آنهاست.
فیلم شور عاشقی درباره کاروان اسرای کربلاست که از کوفه تا شام حرکت میکنند و سلما زنی است که مامور می شود رسانه کاروان اسرای کربلا و حضرت زینب (س) باشد و با آگاهی دادن آدمهایی که توسط شمر و ماموران فریب خوردهاند را روشن کند. در حقیقت این زن کارآگاهی سازی را انجام میدهد تا نگذارد جای جلاد و شهید عوض شود و حقیقت بار دیگر گم شود. او که پرچم یا حسین (ع) را بلند کرده و در پیشاپیش کاروان حضرت زینب (س) حرکت میکند خودش نیز یکی از یاران کربلا میشود.
ظاهر ۱۸ سال دارد و در شمال کشور سرباز است. او با اکبر و زیبا پیرمرد و پیرزنی که در کلبهای نزدیک پادگان زندگی میکنند آشنا میشود و همزمان عاشق یک دختر روستایی میشود.
فیلم آپاراتچی دلبستگیهای یک نقاشِ ساختمانِ عاشقِ سینما را روایت میکند که با اشتیاق تمام به تولید چند فیلم کوتاه موفق شده و در آرزوی ساختن نخستین فیلم سینمایی خودش است. در خلاصه داستان رسمی این فیلم پدیرفته شده در بخش نگاه نو جشنواره فجر ۱۴۰۲ آمده است: «التفات، بتونه میزند… التفات دستیار کارگردان است… بایرام سمباده میکشد… بایرام فیلمبردار است… شهباز آستری میزند… شهباز بازیگر است… ایوب سقف را رنگ میزند… ایوب مدیرتولید است… جلیل، اما رنگ نهایی را میزند… وسواس دارد و هر دیوار را باید سه بار رنگ بزند… چرا؟ چون جلیل کارگردان است… حالا این جماعت میخواهند اولین فیلم بلندشان را بسازند…، اما حیدر، پدر جلیل نمیخواهد پسرش در منجلاب سینما فرو رود.
گفتنی است 18 اثر از فیلم های جشنواره بین المللی فیلم فجر از 16 الی 22 بهمن در سه سینمای ناجی، پردیس سینمایی 29 بهمن و پردیس سینمایی ستاره باران، میزبان مخاطبان و علاقه مندان به حوزه نمایش خواهد بود.