به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ جوبایدن، رئیس جمهور آمریکا امروز در بیانیه ای رسمی مدعی شد: حمله به نیروهای ما که منجر به کشته شدن ۳ سربازمان شد، توسط گروه های تحت حمایت ایران که در سوریه و عراق فعالیت می کنند انجام شد.
همه کسانی را که مسئول حمله به نیروهای ما بودند را در زمان مناسب و به شیوه ای که انتخاب می کنیم، پاسخگو خواهیم کرد
بنابر گزارش دیده بان ایران؛ لیندزی گراهام، سناتور جمهوریخواه از ایالت کارولینای جنوبی، نیز در واکنش به کشتهشدن سه سرباز آمریکایی خواهان حمله به «اهداف مهم در داخل ایران» شد.
به گفته او سیاست بازدارندگی جو بایدن در قبال ایران «شکست خورده است» و حمله به داخل ایران علاوه بر انتقام کشتهشدگان، «بازدارندگی در برابر تجاوزگریهای آینده» جمهوری اسلامی ایران ایجاد خواهد کرد.
سناتورگراهام در ادامه گفت که از بین بردن گروههای نیابتی، ایران را از اقدامات تجاوزگرانه باز نخواهد داشت.
این سناتور سرشناس جمهوریخواه تاکید کرد: «تنها چیزی که ایران میفهمد، زور است. تا زمانیکه با زیرساختها و نیروهایشان هزینه پرداخت نکنند، حمله به سربازان آمریکا ادامه خواهد داشت.»
لیندزی گراهام در پایان گفت: «الان به ایران حمله کنید. ضربه سختی به آنها وارد کنید.»
کپی لینک