شناسهٔ خبر: 64856554 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

سومین نه برانکو به پرسپولیس؛ اوسمار جانشین یحیی تا پایان فصل

برانکو ایوانکوویچ برای سومین بار پیشنهاد بازگشت به پرسپولیس را رد کرد تا اوسمار ویه را جدی‌ترین گزینه سرمربیگری پرسپولیس باشد.

صاحب‌خبر -

سومین نه برانکو به پرسپولیس؛ اوسمار جانشین یحیی تا پایان فصل

 

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری صداوسیما؛ پس از قطع همکاری برانکو با فدراسیون فوتبال عمان بار دیگر و برای سومین بار مدیران باشگاه پرسپولیس پیشنهاد همکاری به این سرمربی را از طریق رضا چلنگر مترجم سابق و از نزدیکان وی در ایران برای او ارسال کردند، اما باز هم برانکو به این پیشنهاد پاسخ منفی داد.
برانکو در واکنش به سومین پیشنهاد باشگاه پرسپولیس به چلنگر گفته "شایسته نیست باشگاه بزرگ پرسپولیس و هواداران این تیم بیش از این معطل من بمانند و بهتر است سکان هدایت این تیم را هر چه زودتر به فردی بدهند که بتواند این تیم را موفق کند. "
بدین ترتیب پرونده بازگشت برانکو به پرسپولیس بسته شد و حالا نزدیک‌ترین گزینه برای جانشینی یحیی گل‌محمدی حداقل تا پایان فصل اوسمار ویه را دستیار برزیلی وی است که هم بازیکنان و اکثر اعضای هیئت مدیره روی او نظر مثبت دارند و هم از نظر مالی برای باشگاه به صرفه است که هزینه زیادی روی دست باشگاه نمی‌گذارد، اما تنها موضوعی که باعث شده تا کنون سرمربیگری اوسمار به صورت رسمی اعلام نشود ترس از واکنش منفی هواداران است.
به هر حال درویش مدیرعامل پرسپولیس صبح امروز اعلام کرد سرمربی سرخ پوشان امشب معرفی می‌شود و باید منتظر باشیم و ببینیم سرانجام چه کسی روی نیمکت پرسپولیس به عنوان سرمربی می‌نشیند.