صاحبخبر - کرمان / خبرگزاری صداوسیما / اجتماعی
گرد و غبار شدید از صبح امروز میدان دید افقی را در برخی شهرهای غربی استان کرمان از جمله شهر کرمان به شدت کاهش و هواشناسی هم درباره بارشهای رگباری شدید در روزهای آینده هشدار داده است .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، اداره کل هواشناسی استان اعلام کرد حرکت ریزگردها از سمت استانهای غربی، باعت کاهش کیفیت هوا و دید افقی در نیمه غربی استان شده است.
بر اساس این گزارش ، با توجه به وزش باد و وجود مراکز تولید گرد و خاک در مرزهای شرق و جنوب شرق کشور ، امکان افزایش غلظت غبار و کاهش دید افقی در مناطق شرق و جنوب شرق استان طی سه روز آینده وجود دارد .
اداره کل هواشناسی استان کرمان همچنین درباره احتمال بارشهای رگباری هشدار داد و اعلام کرد به علت نفوذ جریانات گرم و مرطوب جنوبی ، از امروز موج جدید بارشهای رگباری ، در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در مناطق جنوبی و غربی استان پیش بینی می شود .
آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیلها در این مناطق دور از انتظار نیست.
هواشناسی استان کرمان همچنین اعلام کرد با توجه به ویژگی بارشهای این فصل که به صورت محلی ، شدید و کوتاه مدت است ، توصیه می شود تمهیدات لازم برای پیشگیری از خسارات احتمالی درنظر گرفته شود.
0002
∎