به گزارش جام جم آنلاین، شبکه خبری الجزیره به نقل از یک منبع نظامی یمن گزارش داد که نیروهای انصارالله یک کشتی را در دریای سرخ هدف قرار دادند که عازم فلسطین اشغالی بوده است.
این منبع گفت که خدمه کشتی، توجهی به هشدارهای نیروهای یمن نداشتند و به همین دلیل این کشتی هدف قرار گرفت.
این در حالی است که منابع رسمی یمن هنوز این حمله را تأیید نکردهاند. ساعتی پیش هم، سازمان تروریستی «سنتکام» (ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در غرب آسیا) با انتشار یک بیانیه مدعی حمله یمن به ناوشکن آمریکایی در دریای سرخ شد؛ خبری که تاکنون مقامهای یمنی آن را تایید یا تکذیب نکردهاند.
در این بیانیه اعلام شد که عصر یکشنبه یک موشک کروز ضد کشتی از منطقه تحت کنترل «حوثیها» به سمت ناوشکن یواساس لابون شلیک شد.
به گفته سنتکام، این ناوشکن کلاس «آرلی برک» در منطقه جنوب دریای سرخ مشغول به عملیات بوده است. آمریکاییها مدعی هستند که یک جنگنده آمریکایی موشک شلیک شده از یمن را در حومه ساحل «الحدیده» ساقط کرد و این حادثه به آمریکاییها هیچ خسارت یا جراحتی وارد نکرده است.
واشنگتن و لندن ضمن ایجاد ائتلاف دریایی، در تلاش برای توقف حملات یمن به کشتیهای اسرائیلی و کشتیهای عازم فلسطین اشغالی در دریای سرخ هستند و میخواهند یمن را به توقف حمایتهایش از مردم غزه وادار کنند.
محمد عبد السلام سخنگوی جنبش انصارالله امروز بار دیگر تأکید کرد که حملات نیروهای یمن به کشتیهای اسرائیلی یا کشتیهای عازم فلسطین اشغالی در دریای سرخ همچنان ادامه خواهد داشت.
عبدالسلام با اشاره به اینکه پس از حملات آمریکا یا تهدیدهای این کشور، موضع یمن در قبال فلسطین و تجاوز به غزه تغییر نکرده است، گفت: درخواست ما پایان بخشیدن به حملات جنایتکارانه به غزه و وارد کردن کمکهای انساندوستانه از جمله غذا و دارو به این منطقه است.
علیرغم تهدیدهای چند روز اخیر انگلیس مبنی بر احتمال انجام حملات تجاوزکارانه بیشتر علیه ارتش و نیروهای مسلح یمن، لحن لندن در حال همراه شدن با شک و تردید است.
«گرانت شاپس» وزیر دفاع انگلیس امروز گفت که لندن پیش از هرگونه اتخاذ تصمیمی درباره اجرای عملیاتهای تهاجمی بیشتر به یمن، وضعیت حاکم بر منطقه غرب آسیا را بررسی و تحلیل خواهد کرد.
شاپس در پاسخ به این سوال که آیا انگلیس حملات بیشتری انجام میدهد، توضیح داد: «باید صبر کنیم و ببینیم چه اتفاقاتی رخ میدهد، زیرا ما نمیخواهیم در تحولات دریای سرخ دخیل باشیم. اما در نهایت، آزادی ناوبری یک حق بینالمللی است».
∎