شناسهٔ خبر: 64515763 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

آیین شکرگزاری برداشت گل نرگس در خوسف

سومین آیین شکرگزاری برداشت گل نرگس در خوسف برگزار شد.

صاحب‌خبر -
 

آیین شکرگزاری برداشت گل نرگس در خوسف

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، سومین آیین شکرگزاری گل نرگس با حضور مردم و جمعی از مسئولان در خوسف برگزار شد. 

به گفته مدیر جهاد کشاورزی خوسف، در خراسان جنوبی سطح زیر کشت نرگس ۴۰ هکتار است.

خبیری گفت: این گل در نرگس زار‌های خوسف، طبس و سربیشه کشت می‌شود.

او گفت: در هر متر مربع به طور میانگین ۵۰ شاخه نرگس به عمل می‌آید.

خبیری افزود: نرگس در خراسان جنوبی ۲۰ میلیون شاخه گل در سال تولید می‌شود.

او گفت: قیمت این گل در خراسان جنوبی معمولاً شاخه‌ای ۵ هزار تومان؛ و ارزش فروش این محصول ۱۰۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود.

زمان بهره‌برداری از این گل خوشبو اواخر آبان تا نیمه اسفند است.

استان‌های تهران، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان مقصد گل‌های نرگس خراسان جنوبی است.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی در این مراسم گفت: کشاورزی زیربنای رشد هر کشوری ست و از این بخش به عنوان اقتصاد مادر نام برده می‌شود به طوری که با هیچ پیشران اقتصادی رقابت ندارد.


  مهدی جعفری افزود:  امروز به سمتی پیش می‌رویم که تولید گل نرگس اقتصادی شده و در این راستا ۳ مزرعه الگویی در خوسف برای ۵ رقم گل نرگس راه‌اندازی شده است.


وی با بیان اینکه عملکرد محصولات کشاورزی درحال افزایش است افزود: امروز در حکمرانی کشاورزی به دنبال توانمندسازی مدیران نیستیم بلکه تلاش می‌کنیم توانمند کردن تولیدکنندگان را افزایش دهیم.

وی با اشاره به جنگ اقتصادی دشمن گفت: از تولیدکنندگان و کشاورزان خواستاریم حول محور کشاورزی اتفاق نظر کرده و برای خودکفایی در تولیدات کشاورزی تلاش کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی افزود: میزان تولید گل نرگس در شهرستان خوسف به حد کافی و فرآوری نرسیده و نیازمند افزایش سطح زیر کشت است.

وی افزود: به مردم و تولیدکنندگان قول می‌دهیم هر نرگس کاری در سطح دو هزار و ۵۰۰ متر به بالا، به کشت گل نرگس اقدام کند، هزینه مورد نیاز ۷۰ درصد کشت را پرداخت کنیم.

وی با تأکید بر گردشگری کشاورزی در سایه گل نرگس، گفت: همچنین هر کشاورزی که در کنار مزارع گل نرگس برای اگروتوریسم اقدام کند، هزینه‌های لازم را تأمین می‌کنیم، چراکه باغ‌های زعفران، زرشک و نرگس و ظرفیت شتر، از جمله قابلیت‌های استان است که می‌توان آن‌ها را در سطح گسترده‌ای به تصویر کشید.

جعفری با بیان اینکه ۱۱ محصول مزیت‌دار در خراسان جنوبی وجود دارد که برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا در هر شهرستان بنا به ظرفیت آن، توانمندسازی انجام دهیم، افزود: در حوزه معرفی شتر و جشن شکرگزاری سیر عشق آباد برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای حمایت از نرگس‌کاران گفت: احیای قنات ها، کانال‌کشی هزار و ۵۰۰ متر در بستر مزارع گل نرگس و خریداری ۳۰۰ هزار شاخه گل نرگس از اقدامات انجام شده است.

 

شکرگزاری برداشت نرگس _ خوسف شکرگزاری برداشت نرگس _ خوسف شکرگزاری برداشت نرگس _ خوسف شکرگزاری برداشت نرگس _ خوسف شکرگزاری برداشت نرگس _ خوسف شکرگزاری برداشت نرگس _ خوسف شکرگزاری برداشت نرگس _ خوسف شکرگزاری برداشت نرگس _ خوسف شکرگزاری برداشت نرگس _ خوسف شکرگزاری برداشت نرگس _ خوسف شکرگزاری برداشت نرگس _ خوسف شکرگزاری برداشت نرگس _ خوسف شکرگزاری برداشت نرگس _ خوسف شکرگزاری برداشت نرگس _ خوسف

نظر شما