به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «جبرئیل برادری» افزود: با توجه به نیاز استان به محصولات پروتئینی و تامین بخشی از نیاز جامعه از طریق سایر استانها، توسعه، تجهیز و فعالکردن واحدهای راکد و نیمهفعال استان با هدف افزایش میزان جوجهریزی در دستور کار قرار گرفت.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با بیان اینکه واحدهای نیمهفعال و راکد پرورش مرغ در استان فعال میشوند، اظهار داشت: با برنامهریزی انجام شده با مدیران جهادکشاورزی شهرستانهای تابعه، فهرست واحدهای مرغداری گوشتی و تخمگذار راکد و نیمهفعال در سطح شهرستانهای تابعه احصاء و نسبت به برنامهریزی برای فعالسازی این واحدها پس از رفع مشکلات یا در قالب زنجیرههای تولید اقدام شده است.
وی تصریحکرد: در همین راستا مرحله دوم یک واحد مرغداری در شهرستان ری که مدت ۱۵ سال غیرفعال بود، تا پایان دی ماه به ظرفیت ۱۲۰ هزار قطعه فعال شده و در مجموع ظرفیت فعالیت این واحد به ۲۵۰ هزار قطعه خواهد رسید.
برادری ادامهداد: همچنین یک واحد دیگر پرورش مرغ گوشتی در شهرستان ملارد نیز با توجه به عدمفعالیت، نسبت به تغییر شاخص از پولت به گوشتی اقدام شد که با ۴۰۰ هزار قطعه ظرفیت به چرخه تولید بازخواهد گشت.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران درباره تغییر میزان تولید استان با این اقدامات، گفت: با توجه به برنامهریزی انجام شده و بازگشت این مرغداریها به چرخه تولید، از ابتدای آذر ماه تا هفته گذشته، افزون بر یک میلیون و ۵۸۷ هزار قطعه جوجه یکروزه گوشتی در واحدهای مرغداری استان تهران جوجهریزی شده است که این میزان در طول ۱۵ سال گذشته بیسابقه بوده است.
وی با مقایسه این میزان جوجهریزی نسبت به هدفگذاری انجام شده، افزود: ۱۴۵ درصد هدفگذاری و برنامهریزی وزارت جهاد کشاورزی برای جوجهریزی در استان طی این مدت محقق شده که استان تهران با این میزان تحقق، رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
نظر شما