شناسهٔ خبر: 64468106 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

پیش بینی وضع هوا

هوای اصفهان سرد و بارانی می‌شود

بارش پراکنده باران وبرف در ارتفاعات، وزش باد شدید، کاهش دید افقی در نیمه شمالی استان پیش بینی اداره کل هواشناسی استان تا اوایل وقت فردا یکشنبه ۱۷ دی است.

صاحب‌خبر -

هوای اصفهان سرد و بارانی می‌شودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ سرپرست اداره پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان ک درباره پیش‌بینی وضعیت جوی هوای استان اصفهان افزود: بررسی نقشه‌های هواشناسی بیانگر گذر موجی از شمال استان از امروز بعدازظهر است.
لیلا امینی افزود: بر این اساس وضعیت جوی در بیشتر مناطق در ساعات بعدازظهر گاهی افزایش ابر و وزش باد نسبتاً شدید تا شدید در نیمه شمالی استان بارش پراکنده باران و ارتفاعات برف، انتظار می‌رود.
سرپرست اداره پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان گفت: پس از خروج این موج تا اواسط هفته، جوی پایدار انتظار می رود که در کلانشهر اصفهان و نواحی صنعتی با افزایش غلظت آلاینده‌ها همراه است.
لیلا امینی، درخصوص فعالیت سامانه بارشی از امروز تا اوایل وقت یکشنبه هفدهم دی در استان افزود: فعالیت این سامانه با بارش پراکنده باران و برف در مناطق مرتفع، وزش باد شدید، مه‌آلودگی و کاهش دید افقی، کاهش نسبی دما در نیمه شمالی استان همراه است.
امینی با اشاره به فعالیت سامانه بارشی در شهرستان‌های کاشان، آران و بیدگل، میمه، نطنز، خوروبیابانک، بادرود، انارک، چوپانان، مهاباد، اردستان و زواره، گفت: لغزندگی سطح جاده‌ها به ویژه در گردنه‌های کوهستانی، شکل‌گیری کولاک برف محلی، احتمال آبگرفتگی معابر عمومی به صورت محدود، آسیب به سازه‌های موقت از مخاطرات این سامانه بارشی است.
سرپرست اداره پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان افزود: احتیاط در تردد، پرهیز از سفرهای غیر ضروری به ویژه در گردنه‌های برف‌گیر و مجهز بودن خودروها به وسایل زمستانی در مناطق سردسیر، خودداری از فعالیت‌های کوهنوردی، آمادگی راهداری جهت برف‌روبی در گردنه‌ها و نقاط سردسیر در صورت لزوم، استحکام سازه‌های موقتی توصیه می‌شود.
وی گفت: در ۲۴ ساعت آینده در بیشتر مناطق دمای هوا دو تا سه درجه سردتر می شود.