گروه استانهای دفاعپرس ـ «مهدی رحیمآبادی» مدیر اسناد ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی؛ حضرت امالبنین(س) در دوران بعد از شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) مسئولیت تمام زندگی حضرت علی(ع) را در تربیت، تکریم، نگهداری فرزندان و بیت آن حضرت برعهده گرفت و این در حالی است که این بانوی بزرگ اسلام اجدادش از پیامبران بودند.
حضرت امالبنین(س) به نحو بسیار ارزشمندی عمل کرد تا در جریان کربلا فرزندانشان را فدای حسین(ع) و راه او کرد و بارزترین نقطه شخصیت این بانو به عنوان همسر و مادر شهیدان این بود که صبورانه ۲۰ سال پس از شهادت حضرت علی(ع) در راستای تبلیغ و ترویج و تکریم ایثار و شهادت زندگی کرده و مایه فخر و مباهات بودند.
حضرت امالبنین(س) اسطورهای بود که امروز مادران و همسران شهدا نیز به همان شیوه در دوران سخت شکلگیری انقلاب و دفاع مقدس صبوری کردند و خودشان امروز نیز به عنوان سرمایههای انقلاب اسلامی ایفای نقش میکنند.
وظیفه ما این است که تا همیشه تاریخ، این مادران و همسران را تکریم کنند و نام، یاد، ایثار و صبوری آنها را برای نسلهای آینده در جامعه ترویج کنیم تا بدانند روزگاری در تاریخ کسانی بودند که برای دفاع از آرمانها و ارزشهای دینی، همه داشتههای خود را دادند و با تمام مشکلات از تمام آرمانهای نظام و ولایت و رهبری دفاع کردند.
آری؛ خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران در برابر آرمانهای نظام اسلامی همچون کوه استوار ایستاده و کمر خم نکردهاند زیرا با خدا معامله کردهاند و امروز تمام عزت و آبروی انقلاب و کشور از خون شهیدان و ایثارگری خانوادههای آنان است.
اگر فرهنگ ایثار و شهادت نبود، انقلابی درکار نبود لذا برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز به حضور خانوادههای شهدا داریم و خانوادههای شهدا امروز باید در میدان باشند، آنان آموزگار فرهنگ ایثار و شهادت هستند.
تجلیل از خانوادههای شهدا قطرهای در برابر دریاست و جبران ایثارگریهای این عزیزان فقط در توان پروردگار است و با مسائل مادی و دنیوی هرگر قابل جبران نیست.
انتهای پیام/
∎
نظر شما