شناسهٔ خبر: 64175761 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

سامانه بارشی از فردا  آسمان کردستان را در بر می‌گیرد

معاون توسعه پیش‌بینی هواشناسی کردستان گفت: پیش بینی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد، سامانه بارشی جدید از روز جمعه آسمان استان را در بر می‌گیرد و تا روز دوشنبه هفته آینده ادامه دارد.

صاحب‌خبر -

سامانه بارشی از فردا  آسمان کردستان را در بر می‌گیردبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کردستان،علی پناهی اظهار کرد: از صبح فردا جمعه تا عصر دوشنبه هفته آینده به تناوب شاهد فعالیت موجی بارشی در شمال غرب کشور خواهیم بود.
وی افزود: این سامانه بارشی، موجب ابری شدن آسمان، وزش شدید باد، در بعضی ساعات رگبار باران و در ارتفاعات، گردنه‌ها و مناطق سردسیر استان نیز به صورت برف و کولاک خواهد بود.
معاون توسعه پیش‌بینی هواشناسی کردستان ادامه داد: انتظار داریم در مجموع شدت بارش‌ها در نیمه غربی همچون شهرستان‌های بانه، مریوان سروآباد و غرب شهرستان‌های سقز، کامیاران و سنندج قابل توجه‌تر بوده و در نیمه شرقی استان از مقدار کمتری برخوردار باشد.
وی اضافه کرد: همچنین برای فردا جمعه با توجه به فعالیت سامانه بارشی دما در طول روز نسبت به امروز سه تا پنج درجه کاهش داشته و هوا سردتر می‌شود.