شناسهٔ خبر: 64068963 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

شهر بوکان بزرگتر می‌شود

فرماندار شهرستان بوکان گفت: در شورای عالی معماری کشور الحاق یک هزار هکتار به محدوده شهر بوکان تا پایان سال جاری به تصویب رسیده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، خشایار صنعتی فرماندار شهرستان بوکان اظهار داشت: در شورای عالی معماری ایران الحاق یک هزار هکتار به محدوده شهر بوکان که برای افق سال ۱۴۰۵ در نظر گرفته شده بود، تا پایان سال ۱۴۰۲ اجرایی می‌شود.

وی افزود: الحاق این مقدار زمین به محدوده شهر بوکان می‌تواند در زمینه رفع بسیاری از مشکلات و معضلات اجتماعی و افزایش سرانه‌های مختلف آموزشی، ورزشی و درمانی نقش مهمی داشته و گام مهم در راستای تحقق عدالت اجتماعی باشد.

فرماندار بوکان در خصوص اختصاص یک هزار میلیارد ریال اعتبار به چند پروژه راه‌سازی این شهرستان نیز گفت: تاکنون ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بزرگراه بوکان- میاندوآب و کنار گذر بوکان اختصاص داده شده و در مرحله دوم نیز مابقی این مبلغ اختصاص پیدا خواهد کرد.

صنعتی ادامه داد: هم اکنون پروژه مسیر بوکان - سقز به پیمانکار واگذار شده است که با تامین اعتبار و تکمیل آن کریدور شمال - جنوب در محدوده شهرستان بوکان به پایان می رسد.

پایان پیام/