شناسهٔ خبر: 64066767 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

افزایش فشارها برای اخراج سفیر رژیم صهیونیستی از لندن

افزون بر ۲۲ هزار نفر از حامیان فلسطین در انگلیس طوماری را امضاء کرده‌اند که در آن خواستار اخراج سفیر رژیم صهیونیستی از این کشور شده‌اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، در این طومار که در تارنمای «چینج» بارگزاری شده، آمده است: ما عمیقاً نگران افراطی شدن جامعه بریتانیا به دلیل حضور و نفوذ سفیر اسرائیل هستیم. این که یک سفیر به طور بالقوه باعث ایجاد تفرقه و افراط گرایی در جامعه می‌شود، نگران کننده است.

امضاء کنندگان این طومار سفیر رژیم صهیونیستی را منبع اختلاف در جامعه انگلیس خوانده و به دولت لندن توصیه کرده‌اند که جایگاه او را دوباره ارزیابی کند. این طومار تا زمان انتشار این خبر ۲۲ هزار و ۱۱۰ امضاء جمع کرده‌ و شمار آن به سرعت رو به افزایش است. بر اساس آمارها فقط در شبانه روز گذشته افزون بر ۱۸ هزار و ۸۰۰ نفر طومار یادشده را امضاء کرده‌اند.

این درحالیست که «زیپی هوتولی» سفیر رژیم صهیونیستی ۲ روز پیش در اظهاراتی جنجالی و برخلاف موضع کشورهای غربی ادعا کرد که راه‌حل موسوم به «دو دولتی» مُرده و باید توافقات جدیدی درباره آینده فلسطین و (رژیم) اسرائیل صورت گیرد.

وی در گفت‌ وگو با شبکه خبری اسکای، مدعی شد: «به نظرم زمان آن رسیده است که جهان متوجه شود نظریه اسلو در هفتم اکتبر شکست خورد و توافقات جدیدی باید صورت گیرد.»

مقام‌های انگلیس اظهارات وی را رد و تاکید کرده‌اند که موضع دولت این کشور تحقق راه‌حل ۲ دولتی است. ریشی سوناک روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت که با سخنان سفیر رژیم صهیونیستی موافق نیست و «موضع دیرینه ما این است که راه حل دو دولتی نتیجه درستی است.»

دیوید کامرون وزیر خارجه انگلیس هم اظهارات هوتولی را «نا امید کننده» خواند اما ادعا کرد که نباید به مصاحبه او وزن زیادی داده شود. وی مدعی شد: باید رو به جلو حرکت و راه‌حل دو دولتی را محقق کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی انگلیس ادعا کرد: من به اسرائیل به عنوان وطن یهودیان اعتقاد دارم، در عین حال به‌نظرم امنیت بلندمدت اسرائیل مستلزم وجود یک کشور مستقل برای مردم فلسطین است.

این درحالیست که سفیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه دو روز پیش خود به صراحت اعلام کرد که تل‌آویو به تشکیل کشور مستقل فلسطین اعتقادی ندارد.

هنگامی که مجری پرسید «پس صلح چگونه برقرار خواهد شد؟» وی ادعا کرد: «اسرائیل درک کرده و جهان هم باید آگاه باشد، دلیل شکست توافق اسلو این است که فلسطینی‌ها هرگز نمی‌خواستند که یک کشور مستقل در کنار اسرائیل داشته باشند. آن‌ها می‌خواهند که از رود (اردن) تا دریا (مدیترانه) یک کشور مستقل داشته باشند.»

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرده است: از هفتم اکتبر(۱۵ مهرماه) ۱۸ هزار و ۷۸۷ فلسطینی در حملات رژیم اسرائیل به غزه به شهادت رسیده و ۵۰ هزار و ۸۹۷ نفر نیز زخمی شده‌اند. بر اساس گزارش دفتر بشردوستانه سازمان ملل (اوچا) نزدیک به ۹۰ درصد از ساکنان غزه آواره شده‌اند.

نظر شما