شناسهٔ خبر: 64065359 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تابناک | لینک خبر

دستگیری یکی از عاملان جنایت در مقر انتظامی راسک

سخنگوی فراجا با اشاره به حمله کور تروریست‌ها به مقر انتظامی در شهرستان راسک گفت: بی‌شک این حمله کور، ددمنشانه و تروریستی بی‌پاسخ نخواهد ماند و انتقام سخت در انتظار جنایتکاران خواهد بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سردار سعید منتظرالمهدی بعدازظهر جمعه با اشاره به حمله ناجوانمردانه و کور تروریست‌های گروهک «جیش‌الظلم» به مقر انتظامی در شهرستان راسک در نیمه شب گذشته، اظهار داشت: در این حمله تعدادی از تروریست‌ها کشته و زخمی و یک نفر نیز دستگیر شده است.

وی ادامه داد: در این حمله تروریستی تعداد ۱۱ نفر از پرسنل جان برکف فراجا در طی دفاع جانانه به فیض شهادت رسیدند.

منتظرالمهدی افزود: هم اکنون فرمانده انتظامی استان در موقعیت حضور دارد و اوضاع تحت کنترل است و با دستور رییس پلیس کشور نیز هیاتی به سرپرستی جانشین فرمانده کل انتظامی کشور برای بررسی و پیگیری موضوع به محل اعزام شدند.

بامداد جمعه و در پی حمله گروهک تروریستی جیش الظلم به مقر انتظامی راسک در استان سیستان و بلوچستان ۱۱ نفر از نیروهای پلیس شهید شدند و در مقابل تعدادی از تروریست ها نیز به هلاکت رسیدند. این گروهک تروریستی با انتشار بیانه‌ای مسئولیت این جنایت را بر عهده گرفته‌است.

برچسب‌ها: