به گزارش جماران؛ نایب رئیس مجلس با تاکید بر اینکه قانون اقدام راهبردی فصل الخطابی برای مذاکره کنندگان ایرانی شد، گفت: برخی دیپلماتهای گذشته امروز نسبت به قانون اقدام راهبردی موضع متفاوتی دارند اما در زمان مسئولیتشان میگفتند که از زمان تصویب این قانون قدرت چانه زنی ما در مذاکرات بیشتر شد.
حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ذوالنوری با اشاره به برخی اظهار نظرها در خصوص تاثیرات قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از حقوق ملت ایران، گفت: مجلس در دوره اخیر قوانین راهگشایی تصویب کرد که یکی از آنها قانون اقدام راهبردی بود.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: بارها مقام معظم رهبری از قانون اقدام راهبردی تجلیل کردند و هرجا سخن از اقدامات خوب مجلس یازدهم مطرح میکنند، به این قانون اشاره مستقیم دارند. ایشان همچنین فرمودند قانون اقدام راهبردی کشور را از سرگردانی هستهای نجات داد.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این قانون فصل الخطابی برای مذاکره کنندگان ایرانی شد و دست دولت را در برابر طرف های مذاکره پُر کرد، تیم مذاکره کننده کشورمان به استناد این قانون توانست از منافع ملی دفاع کنند.
وی تصریح کرد: ممکن است کسانی نظرات دیگری داشته باشند که برای خودشان محترم است اما ما و ملت اثرات این قانون را دیدند، برخی دیپلماتهای گذشته ما امروز نسبت به قانون اقدام راهبردی موضع متفاوتی دارند اما در زمان مسئولیتشان میگفتند که از زمان تصویب این قانون قدرت چانه زنی ما در مذاکرات بیشتر شده است و اگر امروز هم از تیم مذاکره کننده ما یعنی دکتر باقری و وزیر خارجه سوال شود کاملا این قانون را به نفع خودشان در دفاع از منافع ملی می دانند.
به گزارش جماران؛ ظریف وزیرخارجه سابق کشورمان در گفتگو با ماهنامه گفتگوی اجتماعی گفته است: مخالفت با برجام در وهلۀ نخست بهدلیل منافع شخصی و غنیمت بوده و در وهلۀ دوم بهدلیل منافع قبیلهای که من بنا به دلایلی صلاح نمیبینم وارد جزئیات این موضوع بشویم. اما میتوان گفت یکی از دلایلی که سال ۱۳۹۹ و بعد از پیروزی بایدن در انتخابات آمریکا ناگهان مجلس به فکر برجام و رفع تحریمها افتاد، صرفاً برای این بود که نگذارند با این اتفاق کسی از اصلاحات و یا اعتدال در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ انتخاب شود.
نظر شما