شناسهٔ خبر: 63921398 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

بیانیه مشترک ایروان و باکو در راستای عادی سازی روابط؛ ۳۲ سرباز ارمنی با دو نظامی آذربایجانی مبادله می‌شوند

باکو و ایروان امروز پنجشنبه بیانیه مشترکی را منتشر کردند که بر اساس آن جمهوری آذربایجان ۳۲ سرباز ارمنی و ارمنستان دو نظامی آذربایجانی را به نشانه حسن نیت آزاد می‌کنند.

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تسنیم: ارمنستان و جمهوری آذربایجان در بیانیه مشترکی از انجام اقداماتی در راستای عادی سازی روابط خبر دادند.

به گزارش اسپوتنیک، باکو و ایروان امروز پنجشنبه بیانیه مشترکی را منتشر کردند که بر اساس آن جمهوری آذربایجان ۳۲ سرباز ارمنی و ارمنستان دو نظامی آذربایجانی را به نشانه حسن نیت آزاد می‌کنند.

در این بیانیه آمده است که ارمنستان از نامزدی خود برای میزبانی بیست و نهمین نشست در مورد تغییرات آب و هوایی در حمایت از نامزدی جمهوری آذربایجان انصراف داد.

طبق این بیانیه، در مذاکرات بین دولت الهام علی اف و و نیکول پاشینیان توافق شد که گام‌های اساسی برای تقویت اعتماد متقابل برداشته شود.

همچنین دو طرف بر تمایل خود برای عادی سازی روابط و دستیابی به معاهده صلح مبتنی بر حاکمیت و تمامیت ارضی تاکید کردند.

لینک کوتاه کپی لینک