احسان یاوری امروز چهاردهم آذرماه در نشست شورای آموزش عالی دانشگاه آیتالله بروجردی که در اتاق جلسات حوزه ریاست این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه میتواند بسیاری از مشکلات استان را به خصوص در حوزه صنعت و اشتغال حل کند.
وی تصریح کرد: بهترین متخصصان برق و مکانیک که کشورهای بزرگ دنیا خریدار آن هستند در دانشگاههای لرستان تدریس میکنند.
معاون استاندار لرستان خاطرنشان کرد: دانشگاه اگر بهدرستی مدیریت شود عاملی مؤثر برای رفع مشکلات استان در بخش تولید، صنعت، خدماتی و عمرانی است.
یاوری اضافه کرد: در حوزه هوش مصنوعی عضو هیات علمی در دانشگاه آیت الله بروجردی است و اساتید بومی آزمایشگاه خاک، بتن و مقاومت مصالح دانشگاه آیت الله بروجردی در شمار دانشمندان برتر جهان هستند که باید از ظرفیت آنها در حل مشکلات استان بهره گرفت.
وی با بیان اینکه باید از متخصصان اقتصاد، علوم انسانی و حقوقی دانشگاههای لرستان استفاده شود و اگر به دانشگاه اعتماد شود کار خوب تحویل داده میشود، افزود: نخبگان در هر جامعهای محور اصلی توسعه هستند و مشکلات آنان باید حل شود در غیر این صورت با مهاجرت آنها مواجه خواهیم بود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان بیان کرد: با توجه به ظرفیتهای علمی، دانشگاهی و استعداد لرستان میتوان بسیاری از مشکلات را در استان حل کرد و در همین زمینه توجه به بعد نخبگانی استان مهمترین اهرم است.
یاوری ادامه داد: یکی از مشکلات مورد تائید در مورد طرحهای عمرانی استان طولانی شدن و هزینه بالای آنها است درحالیکه با بهرهگیری از توان نیروهای متعهد و متخصص دانشگاههای استان میتوان این مشکل را برطرف کرد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار لرستان تصریح کرد: یکی از مهمترین موانع توسعه استان مشکلات حقوقی است که در حوزه علوم سیاسی، علوم انسانی و حقوقی بهترین اساتید دانشگاهی در استان وجود دارد که باید از آنها استفاده کرد.
یاوری خاطرنشان کرد: شهرداری بروجرد به دانشگاه اعتماد کرده و کارها در شهرداری نمونههای مشخص است و شناسنامهای که توسط دانشگاه تهیهشده یکی از بهترینها در کشور است که در واقع نتیجه اعتماد به اساتید دانشگاه و دانشجویان است.
وی اضافه کرد: مأموریت دانشگاه تربیت نیروی متعهد و متخصص در کنار حل مشکلات بومی و محلی است پس در همه حوزهها باید از این ظرفیت دانشگاه استفاده کرد.
معاون استاندار لرستان بیان کرد: در شهرستان بروجرد سه مزیت نسبی وجود دارد؛ صنایعدستی، گردشگری و محصولات باغی که اگر توجه ویژه شود باعث رونق و رشد توسعه میشود.
یاوری ادامه داد: آمایش آموزش عالی در لرستان جدی است و کمیتهای تشکیلشده است تا اگر رشتهای نیاز بهاضافه یا حذف دارد با آمایش آموزش عالی استان در مورد آن تصمیمگیری شود.
وی اظهار کرد: شهرستان بروجرد یک کشش بالا در علماندوزی و دانش دارد، متوسط هوشی مردم لرستان از (نُرم) کشوری بالاتر است و باید از این ظرفیت استفاده شود، چراکه اگر میخواهیم لرستان از محرومیت و فلاکت رهایی یابد راهکار آن توجه ویژه به هوش و استعداد مردم استان و توجه ویژه به پرورش آن است.
انتهای پیام