شناسهٔ خبر: 6382368 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سناتور جمهوری خواه: توافق هسته ای حکم اعدام احتمالی اسرائیل است

تهران-ایرنا- کاندیدای جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری آتی آمریکا گفت: توافق هسته ای با ایران «حکم اعدام احتمالی برای اسرائیل» است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، خبرگزاری رویترز نوشت: «لیندسی گراهام» سناتور جمهوری خواه روز سه شنبه در واکنش به توافق هسته ای ایران و 1+5 گفت: توافقنامه ای که با ایران حاصل شد، «یک حکم اعدام احتمالی برای اسرائیل» است و « همه چیز را بدتر می کند».

این سناتور آمریکایی طرفدار رژیم صهیونیستی در گفت وگو با شبکه ان. بی. سی یادآور شد که این توافق وحشتناک است. این خطرناک ترین و غیرمسوولانه ترین گامی است که تاکنون دیده ام در تاریخ خاورمیانه برداشته شده است.

گراهام با تکرار سخنان و مواضع نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد: باراک اوباما و جان کری نسبت به اوضاع کلی خاورمیانه بی تجربه و کودکانه عمل کرده اند!

وی افزود: توافق هسته ای خاورمیانه را به یک سطح جدید خواهد برد. هر سناتوری به این توافق رای مثبت بدهد به رقابت تسلیحاتی در خاورمیانه رای داده است.

اروپام**9234**1572**1701**1010