به گزارش آسیانیوز، معاون استاندار تهران از غیر حضوری شدن کودکستان ها، دانش آموزان دبستانی و متوسطه اول استان تهران به غیر از فیروزکوه برای فردا یکشنبه خبر داد.
میر محمد غراوی در این باره اظهار داشت: با توجه به تشدید آلودگی هوا و در معرض خطر قرار گرفتن شهروندان، بر اساس مصوبه کارگروه هماهنگی شرایط اضطرار آلودگی هوا، فعالیت آموزشی مقاطع کودکستان، دبستان و متوسطه اول استان تهران به غیر از فیروزکوه در دو نوبت صبح و عصر فردا یکشنبه ۱۲ آذرماه غیرحضوری و مجازی برگزار می شود.
وی ادامه داد: همه مقاطع تحصیلی مدارس استثنایی در دو نوبت صبح و عصر نیز غیرحضوری میباشد.
معاون استاندار تهران همچنین گفت: پلیس راهور تهران بزرگ و پلیس راهور شرق و پلیس راهور غرب تهران، از تردد شبانه خودروهای گازوئیلی سنگین که آلایندگی قابل روئت دارند، جلوگیری مینمایند.
یکشنبه ۱۲ آذرماه؛
مدارس تهران فردا هم مجازی شد
فعالیت آموزشی مقاطع کودکستان، دبستان و متوسطه اول استان تهران به غیر از فیروزکوه در دو نوبت صبح و عصر فردا یکشنبه ۱۲ آذرماه غیرحضوری و مجازی برگزار می شود.
صاحبخبر -
∎