شناسهٔ خبر: 63638848 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

قهرمانی در قهرمانی جهان

بعد از روز‌ها او نخستین چراغ را در قهرمانی جوانان جهان در مکزیک روشن کرد، آن‌هم در شرایطی که پرونده رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جهان در رده سنی جوانان که از ۲۴ آبان‌ماه در شهر گوادالاخارا آغاز شده بود، امروز بسته می‌شود، اما تا قبل از نصیری پای هیچ یک از وزنه‌برداران جوان ایران به سکو نرسیده بود

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: «حس فتح سکو غیرقابل توصیف است.» شادمانی را می‌توان به وضوح در چشمان علیرضا نصیری در زمان ادای این کلمات دید. بعد از روز‌ها او نخستین چراغ را در قهرمانی جوانان جهان در مکزیک روشن کرد، آن‌هم در شرایطی که پرونده رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جهان در رده سنی جوانان که از ۲۴ آبان‌ماه در شهر گوادالاخارا آغاز شده بود، امروز بسته می‌شود، اما تا قبل از نصیری پای هیچ یک از وزنه‌برداران جوان ایران به سکو نرسیده بود. این در حالی است که تیم پسران ایران با ترکیب کامل در این رقابت‌ها حضور پیدا کرده و کار وزنه‌برداران جوان کشورمان در این رقابت‌ها از ۲۹ آبان‌ماه آغاز شده بود، اما حضور نمایندگان ایران روی تخته هیچ توفیقی به همراه نداشت. همین مسئله بار مسئولیت نماینده ایران در دسته ۹۶ کیلوگرم را سنگین‌تر کرده بود، خصوصاً که برای رسیدن به مدال در مکزیک جدال سختی با رقبایش داشت. در این دسته حسن محمدحسنی از مصر با رکورد ورودی ۳۶۵ کیلوگرم حضور داشت و امید نخست کسب عنوان قهرمانی به شمار می‌رفت. علاوه بر آن ترکمنستان، اوکراین و ژاپن نیز حریفان سرسختی به شمار می‌آمدند، اما نصیری که چندی پیش در مسابقات قهرمانی جوانان آسیا در کشور هند با رکورد ۱۵۶ کیلوگرم یک‌ضرب، ۱۹۶ کیلوگرم دوضرب و مجموع ۳۵۲ کیلوگرم نایب‌قهرمان شده بود، این‌بار عیار مدال خود را ارتقا داد و با کسب گردن‌آویز طلا بر سکوی نخست قهرمانی در وزن ۹۶ گیلوگرم ایستاد.
علیرضا نصیری، وزنه‌بردار شیرازی تیم جوانان با ثبت شش حرکت صحیح و با رسیدن به حدنصاب ۳۷۱ کیلوگرم با اقتدار قهرمان دسته ۹۶ کیلوگرم مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جوانان جهان شد. نصیری در یک‌ضرب وزنه‌های ۱۵۸، ۱۶۴ و ۱۶۶ را مهار کرد و بعد از نمایندگان ترکمنستان و ژاپن که وزنه‌های ۱۶۷ کیلوگرمی را بالای سر برده بودند سوم شد و برنز گرفت. در دوضرب نیز وزنه‌بردار شیرازی ایران وزنه‌های ۱۹۷، ۲۰۲ و در نهایت ۲۰۵ را بالای سر برد تا با اقتدار ضمن کسب طلای دوضرب به طلای مجموع جهان نیز دست یابد.
نخستین طلایی و مدال‌آور کاروان ایران در مکزیک بعد از ایستادن بر سکوی نخست گفت که پیش‌بینی این موفقیت را کرده بود: «به لطف و دعای مردم توانستم وزنه‌های خوبی بزنم و طلا بگیرم. این حس غیرقابل توصیف است، امیدوارم بقیه بچه‌ها هم به خوشرنگ‌ترین مدال‌ها برسند. هرچند رقیبان سرسختی داشتم، اما از اول طلا را پیش‌بینی کرده بودم. البته حریف مصری به‌خاطر آسیب‌دیدگی کتفش نتوانست خوب وزنه بزند. ان‌شاءلله بتوانیم مثل همه بزرگان وزنه‌برداری ایران دل مردم را شاد کنیم. بعد از قهرمانی آسیا فقط ۱۰ روز استراحت کردیم و برای این رقابت‌ها هشت ماه در اردو بودیم، اما به لطف خدا نتیجه تمام سختی‌ها و زحماتم را گرفتم.»