شناسهٔ خبر: 6361751 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

ریانووستی: نامی از برداشتن فوری تحریم‌ها در توافق نهایی نیامده/ تاس: تا پایان سال در خصوص برداشتن تحریم‌ها توافق خواهد شد

خبرگزاری روسی ریانووستی مدعی است که هیچ نامی از برداشتن فوری تحریم‌ها در سند مربوط به توافق نهایی بین ایران و 1+5 آورده نشده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از راشاتودی، یک گزارش خبرگزاری روسی ریانووستی نشان می‌دهد که هیچ نامی از برداشتن فوری تحریم‌ها در سند مربوط به توافق نهایی بین ایران و 1+5 آورده نشده است.

بنابراین گزارش، برداشتن تحریم‌ها تنها پس از آن میسر خواهد بود که مساله ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته‌ای ایران حل و فصل شود.

خبرگزاری تاس نیز گزارش داده که پس از حصول توافق تا پایان سال جاری میلادی، اقدامات محدود‌کننده علیه ایران متوقف خواهد شد و در همین دوره در خصوص برداشتن کامل تحریم‌ها توافق می‌شود.

گفته می‌شود که امروز (سه‌شنبه 23 تیر) توافق ایران و 1+5 به جمع‌بندی رسیده و پس از تائید در کنگره آمریکا و مجلس شورای اسلامی و شورای عالی امنیت ملی ایران، نهایی خواهد شد.

شایان ذکر است، یکی از خطوط قرمز مشخص ایران در این مذاکرات عدم موکول شدن برداشتن تحریم‌ها غرب علیه ایران به اقدامات اعتمادساز این کشور بود.

انتهای پیام/