شناسهٔ خبر: 63579518 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

ضیف الله الشامی: همه کشتی‌های رژیم صهیونیستی اهداف مشروع نظامی هستند

وزیر اطلاع رسانی دولت نجات ملی یمن درباره تحولات مربوط به توقیف کشتی صهیونیستی در دریای سرخ به دست رزمندگان یمنی گفت: ما درباره همه کشتی‌های رژیم صهیونیستی که از دریای سرخ عبور می‌کنند، اطلاعات در اختیار داریم.

صاحب‌خبر -

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، "ضیف الله الشامی" وزیر اطلاع رسانی دولت نجات ملی یمن درباره تحولات مربوط به توقیف کشتی صهیونیستی در دریای سرخ به دست رزمندگان یمنی گفت: ما درباره همه کشتی‌های اسرائیلی که از دریای سرخ عبور می‌کنند، اطلاعات در اختیار داریم.

<div id="video-display-embed-code_10449817"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4061438/10449817?width=600&height=300"></script></div>

 وی افزود: ما به خاطر دفاع از همه امت عربی و اسلامی وارد مقابله راهبردی با دشمن صهیونیستی شده ایم.
الشامی تصریح کرد: همه کشتی‌های اسرائیلی اهداف مشروع نظامی برای ما خواهند بود. ما با دشمنی جنایتکار مواجه هستیم و هر کسی که کشتار و نسل کشی در غزه را مشاهده می‌کند، نمی‌تواند بیطرف باشد. ما با دشمنی جنایتکار مواجه هستیم و هر آنچه را به این دشمن تعلق دارد، هدف قرار خواهیم داد.
این مقام ارشد یمنی خاطرنشان کرد: ما کادر رهبری داریم که همه راهبرد‌ها را بررسی و زمان مناسب را برای اجرای این راهبرد‌ها انتخاب می‌کند. اگر می‌توانستیم همه کشتی‌های اسرائیلی را یکباره توقیف کنیم، این کار را انجام می‌دادیم و امیدواریم بتوانیم چنین کاری را انجام دهیم.
الشامی همچنین گفت: اگر برخی کشور‌ها که در تجاوز به یمن مشارکت داشتند، از غزه حمایت می‌کردند، از آن‌ها قدردانی می‌کردیم. اگر عربستان یا امارات موضع شرافتمندانه در قبال تجاوز به غزه اتخاذ می‌کردند، ما به احترام آن‌ها می‌ایستادیم، ولی متأسفانه چنین اتفاقی نیفتاد.