روزنامه اعتماد در یادداشتی با عنوان«جریان شریان در صداوسیما» نوشت؛
تشکل شریان در ماههای اخیر سعی کرد تا به عنوان یکی از محورهای اصلی و جدید انتخابات بروز و ظهور داشته باشد. در این بین در هفتههای اخیر دو چهره بیشترین توجهها را به خود جلب کردهاند . منصوره معصومی اصل، عضو تشکل شریان که توانست به برنامه زنده راه پیدا کند- از اساس ایشان چه شأنی به عنوان کارشناس یا فعال سیاسی داشتند که آنتن زنده تلویزیون در اختیارشان قرار گرفت و به وزرا و وکلای سابق تاختند- و دوم حمله تند حمید رسایی در یک فایل ویدیویی ۱۱ دقیقهای به محمدباقر قالیباف.
سابقه انتقاد رسایی به قالیباف و تنش بین قالیبافیها با او ریشهدارتر از فضای این روزهای انتخابات در جریان اصولگراست با این وجود رسایی در این فایل ویدیویی که با انتشار آن در کانال تلگرامیاش با عنوان «۱۴ دقیقه شنیدنی؛ هشدارهای رسایی از ظهور یک دیکتاتوری پارلمانی!» به تندی علیه قالیباف تاخته و چند بار در این ویدیو با طرح مسائل و ادعاهایی با کلیدواژه «کودتای پارلمانی» بازی کرده است.
قالیباف به دردسر می افتد؟ /جدال انتخاباتی بین اصولگرایان /جبهه پایداری در خالص سازی می تازد
پشت پرده عصبانیت اصولگرایان از ظریف/ آش صداوسیمای جبلی-جلیلی شور شد/ پس بقیه مردم چه کاره هستند؟
منصوره معصومی اصل هم که اخیرا در برنامه تلویزیونی با جمله«این کشور برای حزباللهیهاست» خبرساز شده در همان برنامه به صورت مستقیم به هیاترییسه مجلس نقد وارد و آنها را متهم به دستکاری گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی از لایحه حجاب کرده گویی اقدامی هماهنگ برای حملاتی سازمان یافته از صداوسیما و تریبونهای فضای مجازی علیه قالیباف توسط این تشکل در حال ساماندهی است. معصومی اصل روی آنتن زنده بعد از اینکه نظرات شاذ خود در تقسیمبندیهای مهمانهایی که باید به صداوسیما بیایند و نباید به صداوسیما بیایند را انجام داد و با ابراز رضایت از حضور علی اکبر رائفیپور در برنامه به افق فلسطین، از دعوت آذری جهرمی و ابطحی انتقاد کرد، پیکان سخنوری خود را به سمت هیات رییسه مجلس گرفت. او با طرح این مطلب که «گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی باید مستقیم به شورای نگهبان میرفت، اما هیاترییسه مجلس در آن دخل و تصرفهایی کرده» تلویحا از قالیباف انتقاد کرد.
آنچه در شرایط فعلی روشن است بستر گسترده شده برای حضور چهرههای تشکل شریان در صداوسیماست. گویی حلقه مدیریتی جبلی و جلیلی در همپوشانی جدی سیاسی و انتخاباتی با این تشکل قرار گرفته است، چرا که هم تصمیمات حلقه جلیلی از جمله سونامی در برنامه به افق فلسطین به مذاق چهرهای مثل حمید رسایی خوش میآید هم آنتن به راحتی در اختیار چهرههای تازه نفس این تشکل قرار میگیرد. البته جز موضوعات انتخاباتی ریشه این ائتلاف و همپوشانی را باید در تقسیمبندیهای قدیمیتر در نهادهایی خارج از صداوسیما و مجلس جستوجو کرد. مسائلی مشابه آنچه محمدحسین پویانفر، مداح معروف در توییت خود از آن یاد کرده یا محمود رضوی، مشاور محمدباقر قالیباف به آن اشاره دارد.
محمود رضوی بعد از رخدادهای اخیر در برنامه به افق فلسطین نوشت: « یکبار به عزیزی عرض کردم. آنطرف در حداقل اشتراکات با هم اتحاد و کار میکنند اما این طرف اینقدر درگیر خالصسازی میشوند که در اشتراک حداکثری یکدیگر را تحمل نمیکنند!» در ادامه همین نقدها بود که پویانفر هم در توییتی نوشت: «تا اطلاع ثانوی همین است در رسانه اِشغالی عزیزها برندهاند نه قاسمها! بماند بقیهاش...» حالا رسانه رسمی نزدیکان قالیباف یعنی نواصولگرا در مطلبی ابعاد جدیدی از این درگیریها را نوشته و مدعی مسائلی در حوزه اختلافات شده است.
نواصولگرا در یادداشتی به قلم سیدمحمد علی صدرینیا نوشته است: «بگذارید درباره ادعاهای آقای رسایی ابتدا قصهای را بگویم. قصه مربوط است به زمانی که حسن روحانی در یکی از معدود واکنشهای درستش، موضع محکمی علیه امریکا گرفته بود؛ سردار دلها بلافاصله نامهای به او نوشت و از این موضع او تقدیر کرد و حتی نوشت من دست شما را میبوسم.
اما آقای رسایی و دوستانشان به سردار تاختند و علیهاش مطالبی منتشر کردند. جماعتی که در خفا یا بهصورت علنی میگفتند او فقط فرمانده منطقه است و بصیرت لازم را برای سخن گفتن درباره سیاست داخلی ندارد! همانها که وقتی او را میدیدند که به خاطر جایگاه ملیاش با چهرههای مختلفِ جریانهای سیاسی چگونه رفتار میکند و در عین حفظ مواضع اساسی و انقلابی، اما تاثیرگذاری در جلسات خصوصی را به پنجهکشی در فضای رسانهای ترجیح میدهد، به او برچسب آدمِ فلانی بودن میچسباندند... »
۲۷۲۱۸
نظر شما