شناسهٔ خبر: 63502519 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تظاهرات اعتراضی صهیونیست‌ها برای آزادی اسرا در غزه

هزاران نفر از ساکنان سرزمین‌های اشغالی با برگزاری تظاهراتی در تل‌آویو، خواستار آزادی اُسرای صهیونیست در نوار غزه شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از رویترز، خانواده‌های اسرای صهیونیست چهارشنبه شب در تل آویو تجمع اعتراضی کردند و از این رژیم خواستند برای بازگرداندن عزیزان شان به خانه با حماس به توافق دست یابد. معترضان صهیونیست بر این باورند که دولت اسرائیل هیچ کاری انجام نمی‌دهد. حماس روز دوشنبه اعلام کرد حاضر است در ازای آتش بسی پنج روزه و آزادی ۲۷۵ زن و کودک فلسطینی در بند در زندان‌های رژیم صهیونیستی، ۷۰ زن و کودک را آزاد کند. بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، روز یکشنبه در گفتگو با ان بی سی نیوز خواستار آزادی همه گروگان‌ها در ازای آتش بس است.

<div id="video-display-embed-code_10431098"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4056681/10431098?width=600&height=350"></script></div>

در همین حال جو بایدن رئیس جمهور آمریکا گفت: آزادی گروگانها از غزه از مسائل مورد اهتمام کشور قطر است. وی افزود: نیاز است شاهد آتش بسی انساندوستانه در فرصتی کافی باشیم تا بتوان گروگان های موجود در غزه را آزاد کرد. رئیس جمهور آمریکا در این سخنان هیچ اشاره ای به اسرای فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی نکرد.

<div id="video-display-embed-code_10431099"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4056681/10431099?width=600&height=350"></script></div>