شناسهٔ خبر: 6341822 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

عراقچی:جای امیدواری هست/ قول امشب و فرداشب را نمی‌دهیم

صاحب‌خبر - سید عباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای گفت قول نمی دهد امشب و فردا شب توافق حاصل شود ولی «جای امیدواری هست».
به گزارش ایسکانیوز به نقل از خبرگزاری جمهوری اسلامی ، عراقچی صبح دوشنبه در گفت و گو باخبرنگاران مقابل هتل کوبورگ در پاسخ به این سوال که ایا امشب توافق حاصل می شود یا خیر، گفت: مذاکرات به لحظات نفس گیر آخر رسیده،پیشرفت های واقعا خوبی در این دو سه روزه حاصل شده ولی هنوز مشکلاتی وجود دارد که تا حل نشود نمی توانیم اعلام توافق کنیم.

وی اضافه کرد: برای حل این مشکلات دیشب تا نزدیک چهار صبح مذاکرات ادامه داشت و امروز هم ادامه خواهد داشت.

عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای افزود: اگر بتوانیم این مشکلات را جمع بندی کنیم و به نقطه ای برسانیم که مورد موافقت هر دوطرف باشد؛ انشاءالله.


201/201