شناسهٔ خبر: 63411146 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آنروا: وضعیت زندگی در غزه شوکه‌کننده است/ ۱۰۱ پرسنل فلسطینی آنروا جان باختند + فیلم

تهران-ایرنا- کمیسر کل آژانس کار و امداد سازمان ملل (آنروا) در سخنانی وضعیت زندگی ساکنان نوار غزه در سایه تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی را شوکه کننده ارزیابی کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز شنبه ایرنا از شبکه الجزیره،« فیلیپ لازارینی» در اجلاس سران کشورهای عربی و اسلامی در ریاض اعلام کرد: ۱۰۱ کارکنان فلسطینی آنروا در غزه جان باختند.

وی گفت: شرایط مجتمع پزشکی الشفاء خطرناک است و در حال حاضر تنها یک سوم مراکز بهداشتی در غزه فعال هستند.

کمیسر کل آنروا افزود: زندگی در غزه شوکه کننده است، پناهگاه‌های آژانس پر است و ساکنان احساس می کنند که توسط اعراب، مسلمانان و جهان رها شده‌اند.

لازارینی تاکید کرد: باید در غزه آتش‌بس برقرار شود و کمک‌ها بدون قید و شرط ارسال شوند.

کمیسر کل آنروا ادامه داد: باید بودجه کافی در اختیار آنروا قرار گیرد تا نقش خود را در غزه ایفا کند.

وزارت خارجه عربستان پیشتر در بیانیه ای از برگزاری نشست عربی- اسلامی واحد به جای برگزاری دو نشست جداگانه خبر داده بود.

در بیانیه وزارت خارجه عربستان آمده است: باتوجه به شرایط ویژه ای که غزه شاهد آن است و پس از رایزنی و مشورت با کشورهای عضو اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی، تصمیم به برگزاری نشست عربی-اسلامی مشترک فوق العاده در ریاض در روز شنبه گرفته شد و این به جای نشست عربی و اسلامی ویژه ای است که قرار بود جداگانه در همین روز برگزار شود.

وزارت خارجه عربستان اعلام کرد: این تصمیم در راستای وحدت تلاش‌ها و اتخاذ موضع جمعی و یکپارچه اتخاذ شد تا بیانگر اراده عربی و اسلامی مشترک درباره تحولات غزه و اراضی فلسطین باشد به ویژه که این تحولات خطرناک و بی سابقه، مستوجب وحدت عربی و اسلامی در برابر آن و مهار تبعات آن است.