به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار سیدکمال هادیانفر با اشاره آمار نقاط حادثه خیز اظهار داشت: در ابتدای سال ۱۴۰۲ تعداد کل نقاط حادثه خیز درون شهری در کشور ۲۵۲۳ که تا پایان مهرماه سال جاری تعداد ۴۲۷ نقطه اصلاح شده است.
وی افزود: از تعداد ۲۰۹۶ نقطه حادثه خیزی که باقی مانده، تعداد ۳۵۵ نقطه آشکار سازی و تعداد ۱۷۱ نقطه حادثه خیز نیز ایمن سازی شده است.
سردار هادیانفر با بیان اینکه استانهای تهران، خوزستان و فارس بیشترین نقاط حادثه خیز را در ابتدای سال ۱۴۰۲ داشتند، اضافه کرد: بیشترین فعالیت در جهت رفع نقاط حادثه خیز را استان تهران با ۱۱۲ مورد از ۴۸۶ نقطه و خوزستان با ۵۳مورد از۲۵۷ نقطه حادثه خیز را داشته اند.
وی ادامه داد: استانهای تهران، خوزستان و فارس به ترتیب با ۳۷۴، ۲۰۴ و ۱۸۶ نقطه، بیشترین نقاط حادثه خیز باقیمانده را در سطح کشور دارند.
رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به شناسنامه ترافیکی نقاط حادثه خیز، گفت: کلیه نقاط حادثه خیز در ابتدای سال ۱۴۰۲ از سوی پلیس راهور استانها اعلام شده و دارای شناسنامه ترافیکی که این شناسنامه از عناوینی، چون نام نقطه حادثه خیز، نوع محل، علت حادثه خیز بودن، طول جغرافیایی و عرض جغرافیایی برخوردار میباشد.
سردار هادیانفر خاطرنشان کرد: صورت جلسه تنظیمی بابت شناسنامههای نقاط حادثه خیز با هماهنگی و نظارت شورای عالی ترافیک، پلیس راهور استان و شهرداریهای استان مربوطه تنظیم شده که نهایتاً به تایید وزارت کشور رسیده است.
استان تهران بیشترین نقاط حادثه خیز درون شهری را دارد
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: استان تهران ۳۷۴ نقطه حادثه خیز را در سطح معابر درون شهری دارد.
صاحبخبر -
∎
نظر شما