شناسهٔ خبر: 63341553 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

رئیس دانشگاه پیام نور خبر داد

افزایش ۱۰درصدی پذیرش نهایی دانشجویان کارشناسی پیام نور

رئیس دانشگاه پیام نور گفت: نسبت به سال گذشته پذیرش و ثبت نام نهایی دانشجویان کارشناسی دانشگاه رشدی ده درصدی داشته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه پیام نور، ابراهیم تقی زاده رییس دانشگاه پیام نور در سومین اجلاس روسای استانی دانشگاه‌های پیام نور در سازمانی مرکزی با تاکید بر استقبال و اعتماد مردمی از دانشگاه، اظهار داشت: به نسبت سال گذشته پذیرش و ثبت نام نهایی دانشجویان کارشناسی دانشگاه رشدی ده درصدی داشته است.

وی به فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه نیز اشاره کرد و افزود: دانشگاه پیام نور در برخی استان‌ها متولی مسائل فرهنگی است و همچنین کمترین میزان شهریه را در بین دانشگاه‌های شهریه‌ای دارد.

تقی زاده ضمن تاکید بر توسعه رشته‌های کاربردی گفت: رشته‌های دانشگاه نه تنها متوقف نمی‌شود بلکه با تناسب عضو علمی و دانشجویی برخی از رشته‌ها نیز توسعه پیدا می‌کند.

وی همچنین به برنامه‌های درآمدزایی غیر شهریه‌ای نیز اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به ظرفیت‌های هر استان، روسای استانی باید برای ایجاد درآمد‌های غیرشهریه‌ای و آموزش‌های آزاد با جدیت بیشتری فعالیت کنند.

رییس دانشگاه پیام نور افزود: مراکز و واحد‌ها باید از ظرفیت انجمن‌های علمی و دانشجویی برای ایجاد نشاط و پویایی استفاده کنند تا احساس هویت دانشجویی بیشتر شود.

برچسب‌ها: