شناسهٔ خبر: 63318093 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سه مرحله طرح سراسری مقابله با قاچاق اجرا شد؛

توقیف ۱۴۷۵ خودروهای قاچاق‌بر معروف به خوروهای شوتی

تهران - ایرنا - رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اجرای سه مرحله طرح سراسری مقابله با قاچاق گفت: در این طرح‌ها، ۱۷۹۱پرونده برای مجرمان و مفسدان اقتصادی که به صورت انفرادی یا باندی فعالیت داشتند، تشکیل و۱۴۷۵ خودرو از جمله خودروهای قاچاق‌بر معروف به خوروهای شوتی توقیف شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از فراجا، سردار حسین رحیمی روز دوشنبه اظهار داشت: در مهر سال جاری برابر تدابیر و راهبردهای تدوین شده و با اجرای طرح‌های سراسری و منطقه‌ای و تمرکز بر کشف قاچاق کلان و سازمان‌یافته در سراسر کشور در حوزه ماموریت‌های محول شده، شاهد رشد ۶ درصدی عملکرد پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مقایسه با مدت مشابه سال قبل هستیم.

وی ادامه داد: با پیگیری‌ها و تلاش مضاعف، شاهد رشد بیش از ۴۰ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در حوزه‌های مختلف مقابله با جرایم اقتصادی به خصوص موضوع قاچاق کالا هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در تشریح اقدامات پلیس گمرک گفت: با هدایت کارکنان پلیس به سمت و سوی کنترل و بررسی هدفمند محموله‌های گمرکی شاهد افزایش ۴۸ درصدی تعداد پرونده‌های تشکیل شده در مهر امسال هستیم.

سردار رحیمی افزود: بیشترین تعداد پرونده‌های ملی و مهم کشف شده در پلیس گمرک مربوط به قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی همچنین جعل اسناد گمرکی است به طوری که در این حوزه شاهد افزایش ۱۰۰درصدی تعداد پرونده‌های کلان و مهم هستیم.

وی درباره اقدامات حوزه مبارزه با جرایم اقتصادی گفت: مقابله و مبارزه با جرایمی مانند دریافت تسهیلات غیرمجاز بانکی، تبانی، رشاء و ارتشاء، اخلال در نظام اقتصادی که غالبا به صورت جمعی و سازمان‌یافته انجام می‌شود و دارای آثار مخرب و جبران‌ناپذیر اقتصادی است؛ در این دوره از روند رو به رشدی برخوردار بوده است به‌طوری که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، کشف جرایم سازمان‌یافته و گروهی با افزایش ۱۳درصدی همراه است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی با اشاره به اینکه ارزش ریالی پرونده‌های کشف شده مهر حوزه پلیس امنیت اقتصادی در مجموع ۴۷ درصد افزایش داشته است، افزود: شاهد رشد ۵۹ درصدی تشکیل پرونده سازمان یافته در راستای مقابله و مبارزه با قاچاق کالا و ارز، جرایم اقتصادی و گمرکی در مهر سال جاری هستیم.

سردار رحیمی خاطرنشان کرد: ارزش تقریبی اموال قاچاق کشف شده در این سه طرح، بیش از ۲هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

طرح سراسری تشدید مبارزه با احتکار و گران فروشی لاستیک

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا اظهار داشت: بررسی‌های میدانی و رصد فضای مجازی مشخص شد برخی تولیدکنندگان لاستیک با وجود تولید انبوه با احتکار لاستیک‌های تولیدی به دنبال عرضه محصولات خود در بازار نیستند که این اقدام مجرمانه علاوه بر افزایش کاذب قیمت لاستیک تولیدهای مورد نظر، نارضایتی عمومی را در پی داشت و در این راستا طرح سراسری تشدید مبارزه با احتکار و گران فروشی لاستیک خودروهای سبک و سنگین به مدت ۶ روز اجرا شد.

سردار رحیمی افزود: در اجرای این طرح، تیم‌ها و گشت‌های بازرسی با حضور کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی، تعزیرات حکومتی و وزارت صمت تشکیل شد و بازرسی و سرکشی از انبارهای کارخانه‌های تولیدی، نمایندگی‌های فروش لاستیک و نشانگاه‌های اقتصادی آنان در دستور کار تیم‌های بازرسی قرار گرفت که در این زمینه ۳۴ پرونده احتکار تشکیل و تعداد ۳۰ هزار و ۶۵۳ حلقه لاستیک خودروهای سبک و سنگین به ارزش ۸۵ میلیارد تومان کشف شد.

وی با تاکید بر اینکه این گونه طرح‌ها در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی در سراسر کشور قرار دارد، خاطر نشان کرد، در اجرای این طرح ۴۴ نفر دستگیر و تحویل مرجع قضایی شدند.