شناسهٔ خبر: 6317930 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

همراه با فارس در رایزنی‌های هسته‌ای وین

فابیوس: امیدواریم به نتیجه رضایتبخش برسیم

وزیر خارجه فرانسه نسبت به حصول نتیجه ابراز امیدواری کرد و گفت:‌امیدوارم که آخرین مرحله از این ماراتن را پشت سر بگذاریم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به وین، لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه دقایقی قبل در جمع خبرنگاران حاضر در وین درباره روند جاری مذاکرات هسته‌ای در وین گفت: امیدواریم به نتیجه رضایتبخش برسیم.

وی ادامه داد: من به وین بازگشتم تا نشست های جدی را برگزار کنیم و با مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز دیدار خواهم داشت.

فابیوس تصریح کرد: ایمدوارم که این مذاکرات ماراتنی در نهایت وارد مراحله نهایی خود شود و معتقدم که این مذاکرات وارد این مرحله شده است.

وی عنوان کرد: خیلی امیدواریم بتوانیم وارد آخرین مرحله از این ماراتن شویم و خیلی زود به نتیجه برسیم.

لوران فابیوس با اعلام اینکه قرار است با یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیداری داشته باشد، عنوان کرد: امیدوارم که موضع سازنده فرانسه در مذاکرات به نتیجه رضایتبخش در مذاکرات منجر شود.

انتهای پیام/