شناسهٔ خبر: 63014826 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

اژه‌ای: در بازنگری قوانین حوزه اقتصاد باید به پیشرفت‌های فناورانه توجه کرد

رئیس قوه قضائیه گفت:: برای هم‌افزایی بین مجموعه‌هایی که سرمایه‌گذاری و جهش تولید هستند، نیازمند بازنگری در قوانین و مقررات و ساختارها هستیم و این بازنگری با عنایت به سه مؤلفه «تحریم‌های ظالمانه»، «استعداد انسانی غنی در کشور» و «پیشرفت‌های فناورانه در حوزه دانش‌بنیان‌ها» بیش از پیش احساس می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای امروز پنجشنبه (۲۷ مهر) در نخستین اجلاس جهادگران اقتصادی ایران که در سالن همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد، با اشاره به اهمیت سه مقوله امنیت، فرهنگ و اقتصاد اظهار داشت: سه مقوله مهم و کلیدی امنیت، فرهنگ و اقتصاد، بر هم تأثیر و تأثر دارند و چنانچه هرکدام از این بخش‌ها متحمل آسیب شوند، سایر ساحت‌های زندگی اجتماعی نیز به نحوی از انحاء متضرر می‌شوند.

رئیس عدلیه ادامه داد: در زمینه هماهنگی و هم‌افزایی میان بخش‌ها و مجموعه‌هایی که متولی اقتصاد و سرمایه‌گذاری و جهش تولید در کشور هستند، نیازمند بازنگری در قوانین و مقررات و ساختارها هستیم و این بازنگری با عنایت به سه مؤلفه «تحریم‌های ظالمانه»، «استعداد انسانی غنی در کشور» و «پیشرفت‌های فناورانه در حوزه دانش‌بنیان‌ها» بیش از پیش احساس می‌شود.

محسنی اژه‌ای با تشریح اهمیت و ارزشمندی مقوله جهش تولید و خودکفایی در امر اقتصاد در کشور، گفت: دولت نمی‌تواند بدون بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی، مقوله جهش تولید را به‌صورت مطلوب به پیش ببرد.

رئیس دستگاه قضا با تبیین مقوله فرهنگ‌سازی در حمایت از فعالان و سرمایه‌گذاران سالم اقتصادی گفت: باید به‌گونه‌ای در جامعه فرهنگ‌سازی کنیم که هیچ متولی و مسئولی در کشور، ترس و واهمه‌ای نسبت به حمایت از یک فرد سرمایه‌گذارِ تولیدگرِ دلسوز و باانگیزه، نداشته باشد؛ البته بحث فرد متخلف و متقلب جداست.

محسنی اژه‌ای با اشاره به ضرورت حمایت‌های همه‌جانبه از فعالان سالم اقتصادی گفت: مسئولان و دستگاه‌های مربوطه از جمله دستگاه‌های نظارتی و امنیتی، علاوه بر آنکه برای رفع موانع تولید تلاش می‌کنند، باید همت خود را متمرکز کنند تا مبادا خود مانعی برای تولید ایجاد کنند؛ در همین راستا، چنانچه گزارشی ناظر بر تخلف یک تولیدکننده و سرمایه‌گذار دریافت شد، مطلوب آن است که همان ابتدا او را فرابخوانند و تذکرها و هشدارهای لازم را به او بدهند؛ زوایای گوناگون زندگی او را در زیر چنبره اطلاعاتی قرار دهند و بعد از چند ماه، اشکالی را در گوشه‌ای پیدا کنند و مبادرت به دستگیری او نمایند؛ بنابراین در این مقوله ما باید در روش و منش خود تجدیدنظر داشته باشیم.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: ضروری است مسئولان و متولیان به این مهم توجه داشته باشند که با بی‌ثبات در برنامه‌ها و مقررات مرتبط با تولید و سرمایه‌گذاری، فعالان اقتصادی متحمل زیان می‌شوند و نمی‌توانند محاسبات خود را در میان‌مدت و بلندمدت تنظیم و تدوین کنند.

محسنی اژه‌ای تأکید کرد: فعالان و سرمایه‌گذاران حوزه تولید و اقتصاد باید بدانند چنانچه مشکل و مسئله‌ای در حوزه کاری آنها پدید آمد، طرف حساب آنها کدام دستگاه متولی است؛ این آگاهی و اطلاعِ فعالان تولیدی و اقتصادی نسبت به مرجع قانونی طرف حساب آنها، بسیار در امر هماهنگی برای حل‌وفصل مسائل و رفع مشکلات مؤثر و کارآمد است.

رئیس عدلیه اظهار داشت: پلیس امنیت اقتصادی و سایر دستگاه‌های مربوطه، از همکاری خود فعالان اقتصادی و ‌تولیدی در برخورد با مفسدان و قاچاقچیان و عناصر سوءاستفاده گر، بهره بگیرند.

محسنی اژه‌ای تأکید کرد: در قوه قضاییه حامی فعالان سالم اقتصادی و تولیدی و سرمایه‌گذاران و همچنین مدافعان امنیت مردم در همه زمینه‌ها بالأخص امنیت اقتصادی هستیم.

رئیس دستگاه قضا در بخش دیگری از سخنانش، با اشاره به جنایات سبعانه رژیم غاصب صهیونیستی علیه مردم و کودکان غزه و جنایت اخیر این رژیم پلید و خبیث در بمباران بیمارستانی در غزه، گفت: توحش و درندگی صهیونیست‌های جنایتکار که با حمایت‌های کشورهای به‌اصطلاح متمدن غربی همراه است از ناحیه هیچ حیوان درنده‌ای صورت نمی‌گیرد.

انتهای پیام/

نظر شما