نماینده روسیه در شورای امنیت نیز در واکنش به این اقدام گفت: «ما متاسفیم که شورا همچنان گروگان خودخواهی هیأتهای غربی باقی مانده است».
نماینده آمریکا در این نشست با ادعای اینکه قطعنامه روسیه هیچ اشارهای به عملیات حماس نداشت، مدعی شد: «حماس عامل بحران انسانی کنونی در غزه است».
نماینده انگلیس در سازمان ملل در توجیه مخالفت با توقف کشتار فلسطینیها در نوار غزه ادعا کرد: «ما نمیتوانیم از قطعنامهای حمایت کنیم که اقدامات تروریستی حماس را محکوم نکند».
در ادامه نماینده چین در این نشست نیز گفت: «درگیری بین اسرائیلیها و فلسطینیها بر ثبات منطقه تاثیر میگذارد. ما خواستار توقف هر چه سریعتر درگیری و پرهیز از گسترش آن هستیم. ما همچنین خواستار آزادی زندانیان و گشایش گذرگاههای بشردوستانه هستیم».
سپس نماینده ژاپن در سازمان ملل مدعی شد: «ما به پیشنویس قطعنامه روسیه رای منفی دادیم زیرا به آنچه بین فلسطینیها و اسرائیلیها می گذرد پایان نمیدهد».
ممانعت از تصویب قطعنامهای که صهیونیستها را ملزم به توقف حمله به نوار غزه میکرد در حالی است که وزارت بهداشت فلسطین عصر دوشنبه اعلام کرد که تعداد قربانیان تجاوزات همهجانبه رژیم صهیونیستی به مردم در نوار غزه و کرانه باختری به ۲۸۰۰ شهید و ۱۰۸۵۹ مجروح رسیده است.
نظر شما