شناسهٔ خبر: 62928811 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

برداشت مکانیزه ۴۷ هزار هکتار شالیزار در بابل

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بابل از برداشت مکانیزه شلتوک برنج در ۴۷ هزار و ۶۷۰ هکتار خبر داد.

صاحب‌خبر -

برداشت مکانیزه ۴۷ هزار هکتار شالیزار در بابلبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، محسن آهنگری با اشاره به کشت اول برنج در اراضی شالیزاری شهرستان بابل، گفت: برداشت شلتوک برنج در ۴۷ هزار و ۶۷۰ هکتار شالیزار این شهرستان به صورت مکانیزه و با استفاده از کمباین مخصوص و دروگر و تنها ۱۰ هکتار به روش سنتی انجام شد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل کاهش هزینه‌های تولید، افزایش درآمد کشاورزان، کاهش ضایعات برنج و افزایش سرعت در تولید برنج را از جمله مزایای کشت و برداشت مکانیزه برشمرد.

وی افزود: در راستای خودکفایی، اقتصادی شدن و پایداری تولید برنج، ۲۹ هزار و ۱۰۰ هکتار اراضی شالیزاری این شهرستان زیر کشت مجدد برنج و پرورش رتون قرار گرفت که ۲۱ هزار و ۴۵۰ هکتار آن به کشت مجدد برنج و ۷ هزار و ۶۵۰ هکتار به پرورش رتون اختصاص یافت.