به گزارش گروه استانی خبرگزاری ایمنا، جای جای ایران اسلامی امروز _جمعه بیستویکم مهرماه_ صحنه محکومیت جنایات رژیم غاصب صهیونیستی بود و مردم ما به حمایت از مردم مظلوم و بیگناه فلسطین پرداختند.
نمازگزاران شهرهای مختلف ایران، امروز پس از اقامه نماز جمعه با مشتان گره کرده و فریادهای "مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا" حمایت خود را از ملت بیپناه فلسطین نشان دادند.
مردم ایران اسلامی با در دست داشتن پرچم فلسطین و پلاکاردهایی با عنوان «آزادی قدس خون بهای حاج قاسم است» و «فلسطین محور وحدت جهان اسلام است» از عملیات غرورآفرین طوفان الاقصی و رزمندگان حماس حمایت کردند.
مردم اصفهان پس از اقامه نماز جمعه از مصلی این شهر تا چهارراه فرایبورگ را راهپیمایی کردند.
حمایت تهرانیها از مردم مظلوم فلسطین
حمایت مردم کردستان از مردم مظلوم فلسطین
مردم استان کردستان، امروز همزمان با سراسر کشور با شرکت در راهپیمایی، جنایات رژیم کودککش رژیم صهیونیستی را محکوم کردند که این راهپیمایی در شهر سنندج، مرکز استان کردستان، پس از اقامه نماز جمعه از مقابل مسجد جامع دارالاحسان این شهر به سمت میدان انقلاب برگزار شد و نمازگزاران با فریادهای «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا»، به حمایت از مردم بیگناه فلسطین پرداختند.
حمایت مردم خراسان شمالی از مردم مظلوم فلسطین
حمایت مردم آذربایجان شرقی از مردم مظلوم فلسطین
حمایت مردم کرمان از مردم مظلوم فلسطین
حمایت مردم البرز از مردم مظلوم فلسطین
حمایت مردم مرکزی از مردم مظلوم فلسطین
حمایت مردم سیستان و بلوچستان از مردم مظلوم فلسطین
حمایت مردم سمنان از مردم مظلوم فلسطین
حمایت مردم آذربایجان غربی از مردم مظلوم فلسطین
حمایت مردم کرمانشاه از مردم مظلوم فلسطین
حمایت مردم کهگیلویه و بویراحمد از مردم مظلوم فلسطین