شناسهٔ خبر: 6260651 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

به رغم بیش از یکصد روز بمباران سعودی ها

یمنی ها روز جهانی قدس را گرامی می دارند

تهران - ایرنا - کمیته گرامیداشت روز جهانی قدس در یمن ، مردم این کشور را به حضور فعال و گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس در عصر امروز جمعه در خیابان فرودگاه صنعا فراخواند.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اینترنتی یمنی پرس، کمیته مزبور با صدور بیانیه ای اعلام کرد: به رغم زخم عمیق برجا مانده از بیش از صد روز تجاوزگری و کشتار ملت مظلوم یمن توسط ائتلاف آمریکا ، رژیم سعودی و رژیم صهیونیستی، یمنی ها از میان ویرانه ها با گرامیداشت روز جهانی قدس نقطه اوج ایستادگی خود را به نمایش می گذارند.

در این بیانیه خاطرنشان شده است : ملت یمن با حضور خود تاکید خواهند کرد که درد و رنج و امید و سرنوشت آنها با مساله فلسطین یکی است.

در بیانیه این کمیته با اعلام اینکه روز قدس یک روز جهانی بوده و فقط مختص بیت المقدس نیست بلکه روز رویارویی مستضعفان با مستکبران و روز بیداری ملت ها است ، خاطرنشان شده است: در روز جهانی قدس موضوع فلسطین در اذهان ملت های جهان رسوخ و استحکام بیشتری می یابد و جهاد با رژیم اشغالگر قدس در دل مسلمانان جان تازه ای می یابد.

از سوی دیگر اتحادیه علمای یمن نیز از روحانیون و آزادگان جهان خواست تا صفوف خود را همچون دژ نفوذناپذیر برای یاری قدس شریف به هم فشرده سازد زیرا آزادسازی بیت المقدس به مثابه آزادی جهان اسلام و عرب بشمار می رود.

اتحادیه علمای یمن با صدور بیانیه ای ضمن اعلام این مطلب از تمامی مردم در استانهای مختلف یمن و به ویژه صنعا پایتخت خواست تا راهپیمایی های گسترده برگزار کنند و روز جهانی قدس را به عنوان یک وظیفه دینی ، انسانی و سیاسی گرامی بدارند و این پیام را به رژیم صهیونیستی بدهند که امت مسلمان عزم خود را برای بازپس گیری فلسطین و بیت المقدس اشغالی از چنگال صهیونیست ها جزم کرده است.

خاورم ** 1487 **1586