شناسهٔ خبر: 6260068 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

همزمان با سراسر کشور

فریاد استکبارستیزی مردم روزه‌دار ایلامی در بلندای زاگرس طنین‌انداز شد

فریاد استکبارستیزی مردم روزه‌دار ایلامی در بلندای زاگرس طنین‌انداز شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، مردم روزه‌دار ایلامی در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان در صفوفی بهم فشرده و همزمان با مردم کشورمان به خیابان‌ها آمده و فریاد استکبارستیزی سر دادند.

مردم روزه‌دار و وفادار به آرمان‌های امام و در لبیک به فرمان رهبری با سر دادن شعارهایی با عناوین مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل خشم و نفرت خود را از جنایتکاران به نمایش گذاشتند.

مردم ایلام با حمل دست نوشته و پارچه‌نوشته‌هایی با مضامین مرگ بر اسرائیل و مرگ بر صهیونیست یکبار دیگر انزجار خود را از این رژیم کودک کش به نمایش گذاشتند و با این حرکت خود بار دیگر با آرمان‌های بلند امام راحل بیعت کردند.

یکی از شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی گفت: رهبری داهیانه امام خمینی (ره) سبب برانگیخته شدن انگیزه مسلمانان دنیا به ویژه ملت مسلمان ایران برای دفاع از ملت مظلوم فلسطین شد.

علی موسوی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ایلام اظهار داشت: امام راحل با اعلام آخرین روز ماه مبارک رمضان به نام روز قدس توجه جهانیان را به این جرثومه فساد در منطقه جلب کرد.

این شهروند ایلامی اضافه کرد: حضور مردم در راهپیمایی روز قدس علاوه بر اتحاد مسلمانان زمینه یکپارچگی ملت‌های آزادیخواه و مسلمان جهان را در برابر استکبار و زورگویان جهان فراهم می‌کند.

یکی دیگر از راهپیمایان ایلامی در این باره معتقد است: آمریکا به عنوان بزرگ‌ترین حامی رژیم غاصب بیش از دیگر قدرت‌های استکباری از اتحاد مسلمانان و برپایی آیین‌های ویژه دفاع از مردم فلسطین می‌هراسد.

مریم احمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ایلام اظهار داشت: امام راحل نیز به این مهم اذعان داشتند و بر این اساس آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را به نام روز قدس و حمایت از مردم مظلوم فلسطین اعلام کردند.

این شهروند ایلامی اضافه کرد: روز قدس یکی از یادگارهای امام راحل و یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است که پاسداری و صیانت از این ارزش‌ها وظیفه‌ای همگانی است.

احمدی با اشاره به اینکه روز جهانی قدس یادگار ارزشمند امام و آرمان انقلاب است، تصریح کرد: حضور با شکوه مردم در صحنه برای اثبات حمایت نظام ما از مردم مظلوم فلسطین در نظام بین‌المللی تأثیر بسزایی دارد.
انتهای پیام/2246/ل20/د1000