به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت؛ در ابتدای این جلسه، دکتر زهرا پیراوی ونک، مدیر کل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی، ضمن اشاره به مصوبات جلسه کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در خصوص تولید نان با آرد کامل، هدف از تشکیل این کارگروه و برگزاری نشست های تخصصی را دستیابی همه مردم به نان کامل دانست.
وی گفت: با بازنگری و اصلاح استانداردهای زنجیره گندم، آرد و نان ( با تمرکز بر استاندارد ملی ۱۰۳ آرد گندم) دستیابی به نان کامل برای همه اقشار جامعه دور از ذهن نخواهد بود.
در این جلسه پس از بحث و بررسی موارد مطرح شده در این کارگروه، اکثر ذی نفعان به تولید آرد کامل اتفاق نظر داشته و اذعان داشتند؛ در صورت دستیابی به آرد کامل با استفاده از خمیر ترش و مخمر در فرایند تخمیر تولید نان های سنتی چهارگانه کامل و باکیفیت محقق می شود.
در همین جلسه مقرر شد؛ تجدیدنظر استاندارد ملی ایران شماره ۱۰۳ با عنوان «آرد گندم- ویژگی ها و روش های آزمون» در اسرع وقت در دستور کار پژوهشگاه استاندارد قرار گیرد.
تولید نان سنتی کامل و باکیفیت با استفاده از آرد کامل امکانپذیر است
چهارمین جلسه کارگروه ارتقای کیفیت آرد و نان باحضور نمایندگان ذی ربط، امروز( دوشنبه ۳ مهر) در سالن اجتماعات شهید حججی تشکیل شد.
صاحبخبر -
∎