به گزارش ایرنا همچنین طوایف بامری، نارویی، شه بخش، بمپوری، حسن زهی، هاشمزهی، نوروزی و بلوچی نیز در بیانیه هایی آمادگی خود را برای شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس اعلام کردند.
نماینده مردم ایرانشهر درمجلس شورای اسلامی گفت: روز قدس امسال به دلیل همزمانی آن با گام های نهایی مذاکرات هسته ای از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
محمدسعید اربابی افزود: ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی فردا با حضور گسترده خود بار دیگر حمایتشان را از مردم مظلوم فلسطین نشان خواهند داد.
به گزارش ایرنا راهپیمایی روز جهانی قدس در ایرانشهر ساعت 9 صبح از میدان قدس این شهرستان به طرف میدان عاشورا برگزار می شود.
7314/8006 / 6081
مردم ایرانشهر آمادگی خودرابرای شرکت در راهپیمایی روز قدس اعلام کردند
زاهدان - ایرنا - امام جمعه، فرماندار، علمای شیعه و سنی، ادارات، دانشگاهیان، فرهنگیان، بازاریان، اصناف و بسیجیان شهرستان ایرانشهر در بیانیه هایی ضمن دعوت از آحاد مردم آمادگی خود را برای حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس اعلام کردند.
صاحبخبر -