در بخش هایی از پیام جواد واحدی آمده است : روز قدس شکوفه ایی از تدابیر اندیشمندانه و ژرف نگری های سیاسی و جهان شمول حضرت امام خمینی (ره) به منظور حمایت همه جانبه مسلمانان جهان از قیام مردم مظلوم فلسطین ،پایه گذار مقاومت شد.
روز قدس، روز تجلی دفاع از آزادی و حقوق مسلمانان بی دفاع فلسطین، روز استقامت، سرافرازی، عدالتخواهی و اتحاد دنیای اسلام است.
روز قدس امسال در حال برگزار میگردد که گوشه گوشه جهان اسلام در آتش نزاع، درگیری، فتنه تکفیر تروریست ها از سوریه، عراق، یمن و بحرین گرفته تا شمال آفریقا می سوزد و در این میان حملات بی رحمانه سعودی ها به مردم مظلوم یمن و کشتار هزاران غیر نظامی بی دفاع و انهدام خانه های مردم و زیر ساخت های اقتصادی آنها حتی در ماه مبارک رمضان نیز ادامه دارد.
روز قدس روز اتحاد و یکپارچگی مسلمانان عالم علیه جبهه کفر و الحاد و ظلم و اشغالگری است ، روز برائت و اعلام نفرت مسلمان و آزادگان جهان از رژیم اشغالگر قدس و حامی بزرگ آن شیطان بزرگ است.
در روزقدس پیوند انقلاب اسلامی، مسلمانان جهان و مقاومت در برابر اسرائیل و آمریکا برقرار می شود .
ملت همیشه در صحنه ایران و مردم فهیم وسرافراز شهرستان ساری به نشانه سرکوبی ستم و در حمایت هماره از آرمان ها و رهبر معظم انقلاب اسلامی و با همراهی مراجع عالیقدر، عالمان و مسئولان، امسال نیز در راهپیمایی روز قدس، سنگ تمام خواهند گذاشت و برائت خود از جرثومه های فساد سیاسی، اقتصادی و فرهنگی در زمین را اعلام خواهندنمود .
فرماندار ساری در این پیام از جامعه فهیم و مومن مردم شهرستان ساری به ویژه خانواده بزرگوار شهدا ،جانبازان ،ایثارگران ،جامعه مدرسین و دانشجوایان ،ورزشکاران و مسئولین دعوت کرد همگام با آحاد ملت با حضوری گسترده در این راهپیمایی بار دیگر همبستگی، صلابت و بیداری اسلامی را به جهانیان نشان دهند.ک/1
6097
فرماندار ساری مردم را به حضور در راهپیمایی روز قدس فراخواند
ساری - ایرنا - فرماندار شهرستان ساری با انتشار پیامی از شهروندان این شهرستان دعوت کرد تا در راهپیمایی روز قدس مشارکت گسترده و پرشور داشته باشند.
صاحبخبر -