شناسهٔ خبر: 62480860 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

آیت الله حسینی بوشهری:

مسئولان برای رفع مشکلات سیستان و بلوچستان تدبیری بیاندیشند

خبرگزاری صدا و سیما

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، گفت: استان سیستان و بلوچستان دارای ذخایر فراوانی است اما متأسفانه همچنان محروم باقی مانده است که امیدواریم مسئولین برای شرایط سخت مردم این منطقه تدبیری کنند.

صاحب‌خبر -

مسئولان برای شرایط سخت مردم استان سیستان و بلوچستان تدبیری بیاندیشندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار با جمعی از دانشجویان استان سیستان و بلوچستان ضمن تبریک پیشاپیش هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و امام صادق علیه السلام، گفت: در هفته وحدت یعنی از دوازدهم تا هفدهم ربیع الاول، حال و هوای خوبی در سراسر کشور و به خصوص استان زر خیز سیستان و بلوچستان که شیعه و سنی برادر گونه یک عمر در کنار هم به زندگی مشغول‌اند، استشمام می‌شود.

وی ادامه داد: امیدواریم شیعه و سنی همچنان مانند گذشته همدل و با صفا در سراسر کشور با یکدیگر زندگی کنند و دشمنان در خشم از این همدلی حسرت بخورند.

امام جمعه قم با اشاره به برخی مشکلات مردم در استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه استان پهناور سیستان و بلوچستان دارای ذخایر فراوانی است و از لحاظ علمی نیز دانشگاه‌های آن وضعیت مناسبی دارند، گفت: به رغم این امکانات متأسفانه استان سیستان و بلوچستان همچنان به عنوان استان محروم باقی مانده است.

رئيس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: وقتی شرایط و مشکلات مردم استان را می‌شنویم، احساس همدردی می‌کنیم و امیدواریم مسئولین برای شرایط سخت مردم در این استان تدبیری بیاندیشند.

وی در ادامه به تبیین تعدادی از آیات قرآن کریم که در مقام بیان شأن و جایگاه پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله نازل شده است پرداخت و افزود: خداوند در قرآن پیامبر را ناظر و شاهد بر اعمال بندگان عنوان می‌کند که نشان از عظمت جایگاه ایشان دارد.

رئيس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: در آیه شریفه «إِنَّا أَرْسَلْنَاکَ شَاهِدًا وَمُبَشِّرًا وَنَذِیرًا» خداوند پیامبر را، هم زمان، بشارت دهنده و انذار کننده معرفی می‌کند؛ زیرا اگر تنها تشویق باشد، انسان دچار غفلت می‌شود و اگر کسی همیشه مورد تنبیه قرار گیرد، دچار یأس و ناامیدی می‌شود؛ بنابراین تبشیر و تنذیر باید هر دو وجود داشته باشد؛ چرا که ذات انسان طالب هر دو است.

استاد حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آیه شریفه «وَ دَاعِیًا إِلَى اللَّهِ بِإِذْنِهِ وَسِرَاجًا مُنِیرًا» گفت: اگر چه تبلیغ وظیفه اصلی پیامبر است؛ اما آن چنان اهمیت دارد و کار سترگ و بزرگی است که خداوند در این آیه شریفه پس از بیان این وظیفه پیامبر، اذن و اراده خود را نیز به عنوان شرط آن ذکر می‌کند.

وی در ادامه علماء را به عنوان وارثان پیامبران در عهده دار شدن مسئولیت سنگین آن‌ها معرفی کرد و گفت: جامعه مدرسین در روز‌هایی که امام راحل قدس سره تنها بود، برای لبیک به ندای ایشان شکل گرفت و در عمر حدود ۶۰ ساله خود بزرگان بسیاری را در جمع خود دیده است.

آیت الله حسینی بوشهری گفت: جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اکنون نیز به عنوان دیده‌بان بیدار نظام و انقلاب، در کنار رهبر معظم انقلاب مد ظله العالی ایستاده است.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه در پایان خطاب به دانشجویان، گفت: شما امید‌های آینده کشور هستید و این شما هستید که باید کشور را بسازید. برای تک تک شما دعا می‌کنم.

نظر شما