در این بیانیه مشترک آمده است: سبحان الذی اسری بعبده لیلا من المسجد الحرام الی مسجد الاقصی الذی بارکنا حوله(سوره مبارکه اسراء آیه 1)
روز جهانی قدس روز فریاد رهایی فلسطین از چنگال صهیونیست های غارتگر، روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است.
در ادامه این بیانیه آمده است: روز قدس میراث گران بهای بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی و نشانی از عمق دور اندیشی و هوشمندی امام خمینی(ره) است که بیانگر اعتقاد و پایبندی اش به اندیشه وحدت و انسجام اسلامی مقابل زورگویان عرصه جهانی است.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان و استاندار زنجان در این بیانیه آورده اند: قدس محور هویت و اتحاد همان امتی است که مستضعفان زمین را وارثان واقعی می داند و برای زور مداری و بی عدالتی عمری کوتاه قائل است و ایمان دارد که نصرت و پیروزی از آن صالحان و هدایت یافتگان خواهد بود.
در این روز بزرگ، قدرت خداوند در گام های استوار مردان و زنان مسلمان و دریای مواج و خروشان مسلمانان روزه دار نمود می یابد.
امام جمعه و استاندار زنجان در این بیانیه از مردم آگاه و همیشه در صحنه استان خواسته اند، با توجه به اهمیت و حساسیت تحولات بین المللی و منطقه ای، بار دیگر با حضور و شرکت خود در راهپیمایی روز قدس جمعه 19 تیر ماه ثابت کنند که همسو با آرمان های امام راحل و منویات مقام معظم رهبری، بارزترین شکل تعهد و جلوه دیگری از حماسه سیاسی را به نمایش خواهند گذاشت.
3001/6085
بیانیه مشترک نماینده ولی فقیه در استان و استاندار زنجان به مناسبت روز قدس
زنجان - ایرنا - آیت الله علی خاتمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه و جمشید انصاری استاندار زنجان طی بیانیه ای بر لزوم حضور مردم در راهپیمایی روز قدس تاکید کردند.
صاحبخبر -