شناسهٔ خبر: 6243283 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

واشنگتن پست:

سناتورهای دموکرات اوباما را در مذاکرات هسته‌ای با ایران تنها نمی‌گذارند

یک روزنامه آمریکایی با اشاره به تلاش سناتورهای جمهوری‌خواه برای سنگ اندازی در مقابل دولت باراک اوباما در مسیر توافق هسته‌ای با ایران تصریح کرد که سناتورهای دموکرات اوباما را تنها نمی‌گذارند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس،‌روزنامه واشنگتن پست طی گزارشی تحلیلی با اشاره به اینکه فشار سناتورهای جمهوری خواه به باراک اوباما همزمان با نزدیک شدن به توافق هسته‌ای میان ایران و 5+1 تاکید کرد که نمایندگان دموکرات در میان موضع گیری سیاسی و موقعیت دیپلماتیک قرار دارند اما اکثر دموکرات‌ها اوباما را در روند توافق هسته ای میان ایران و 5+1 تنها نمی‌گذارند.

این روزنامه آمریکایی با اشاره به سخنان سناتور دموکرات چارلز شامر که در پاسخ به سوالی درباره موضعش در قبال توافق گفته بود باید این توافق را ببیند تا نظر بدهد،‌نوشت: نمایندگان دموکرات با وجود این اظهار نظرات موضع گیری در قبال توافق را در خط حزبی بررسی می‌کنند.

واشنگتن پست از قول سناتور شامر تاکید می‌کند که سناتورهایی که قبل از اعلام نتایج مخالفت یا موافقت خود را با توافق اعلام کرده اند، می‌افزاید: این موضع گیری نارس و ناقص است.

این روزنامه در ادامه تصریح می‌کند: برخی از سناتورهای دموکرات درباره توان توافق برای مهار بلندپروازی هسته‌ای ایران نگران هستند و می‌خواهند رژیم بازرسی‌ها در توافق نهایی به حدی قوی باشد که آنها بتوانند به برداشته شدن تحریم‌ها اعتماد کنند.برخی دیگر از سناتورها نیز براین باورند که کاخ سفید کاملا در قبال نگرانی‌ها مسئولانه عمل کرده است.

 باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا پس از 6 ماه با سناتورهای دموکرات در کاخ سفید دیدار کرد.

محور این دیدار گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران، برنامه‌های در نظر گرفته شده برای بانک صادرات-واردات آمریکا و نیز امور زیر ساختی عنوان شده است.

این دیدار در شرایطی برگزار می‌شود که مذاکرات فشرده ای میان ایران و 5+1 در وین در جریان است و طرفین در آستانه رسیدن به توافق نهایی هستند.

قراراست توافق احتمالی در کنگره آمریکا، مجلس شورای اسلامی ایران و پارلمان اروپا به بحث گذاشته شود و دولت آمریکا از کارشکنی احتمالی سناتورهای جمهوری‌خواه و لابی‌های اسرائیل در روند بررسی توافق با ایران که مقدمه ارائه آن به شورای امنیت سازمان ملل است، نگران است.