شناسهٔ خبر: 62376378 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: روزیاتو | لینک خبر

آمبولانس پرنده شبیه سفینه فضایی؛ سریع ترین وسیله نقلیه اورژانس در آینده + ویدیو

JA1 Pulse، آمبولانس پرنده ای شبیه سفینه فضای است که در 8 دقیقه می تواند نزدیک به 50 کیلومتر را طی کند و در مکان های صعب العبور فرود آید.

صاحب‌خبر -

آمبولانس پرنده JA1 Pulse در حال حاضر یک طرح مفهومی است که شرکت Jump Aero مستقر در کالیفرنیا، قرار است در سال های آینده عرضه کند. سرعت این آمبولانس پرنده ۴۸۲ کیلومتر در ساعت است و طراحان آن ادعا می کنند که این وسیله می تواند تنها در هشت دقیقه به هر نقطه در شعاع ۵۰ کیلومتری برسد و به صعب العبور ترین مناطق تجهیزات اورژانس و یک متخصص پزشکی آموزش دیده را برساند.

Jump Aero، قبلاً قراردادی به ارزش ۳.۶ میلیون دلار با نیروی هوایی ایالات متحده منعقد کرده است. همچنین یک سفارش تجاری از شرکت خدمات آمبولانس Falck مستقر در دانمارک دریافت کرده است و امیدوار است به زودی اولین نمونه تایید شده خود را تولید کند.

یاکوب ریس، مدیرعامل Falck می‌گوید: «Falck از شراکت با Jump Aero برای ایجاد تحول در آینده خدمات اورژانسی هیجان‌زده است. Jump Aero برای دسترسی به موقع به مکان هایی که دسترسی به آن ها سخت است، به ما کمک می کند تا خدمات بهتری را به مشتریان خود ارائه دهیم.»

این آمبولانس پرنده به شکل عمودی مانند هلیکوپتر از زمین بلند می شود و سپس به سمت مقصد در حالت افقی حرکت می کند و خلبان یا اولین پاسخ دهنده به تماس اورژانس زمانی که JA1 Pulse روی زمین است و هنگام برخاستن یا فرود امدن، در وضعیت ایستاده قرار می گیرد و اگر مشکلی پیش بیاید، یک چتر نجات نیز در دسترس است.

هنگامی که وسیله نقلیه پرنده در حال پرواز است، طراحی آن اجازه می دهد تا بسیار سریعتر و کارآمدتر از یک هلیکوپتر حرکت کند. با این حال، جایگزین آمبولانس های سنتی نمی شود زیرا برای حمل بیماران ساخته نشده است. هدف این است که هم آمبولانس JA1 Pulse و هم آمبولانس جاده‌ای در مواقع اضطراری در یک منطقه دورافتاده به طور همزمان مستقر شوند و آمبولانس پرنده بتواند رسیدگی های اولیه و اورژانسی را انجام دهد و تا رسیدن آمبولانس زمینی از بیمار مراقبت کند.

Jump Aero هنوز هزینه ساخت JA1 Pulse را اعلام نکرده است. یک سخنگوی این شرکت گفت: «با توجه به زمان بندی، JA1 Pulse به محض اینکه ایمن بودن آن ثابت شود به بازار می‌آید. این روند تا زمانی که نیاز داشته باشد طول می‌کشد، اما انتظار فعلی ما سال ۲۰۲۷ است.»

برچسب‌ها
ایالات متحده, عجایب

برچسب‌ها: