شناسهٔ خبر: 62365748 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزیاتو | لینک خبر

وایرال شدن صحبت های عجیب علی اکبر رائفی پور درباره حادثه 11 سپتامبر + ویدیو

در سالگرد حادثه 11 سپتامبر و فرو ریختن برج های تجارت جهانی، سخنرانی قدیمی از علی اکبر رائفی پور و رمزگشایی او از این حادثه را ببینید.

صاحب‌خبر -

حادثه ۱۱ سپتامبر، از آن حوادثی است که می توان به جرات گفت بعید به نظر می رسد که کسی از آن اطلاع نداشته باشد. برخورد هواپیماهای مسافربری ربوده شده توسط اعضای القاعده به ساختمان‌های تجارت جهانی در منطقه منهتن جنوبی شهر نیویورک در ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱، معادلات سیاسی جهان را تغییر داد. اما از آن روز بسیاری در تلاش بودند که با پیروی از نظریه توطئه، ابعاد دیگری به این حادثه تروریستی دهند. در سالگرد این حادثه ویدیویی از صحبت های علی اکبر رائفی پور که طرفدارانش او را استاد می نامند، در شبکه های اجتماعی منتشر شد که رمزگشایی وی از حادثه ۱۱ سپتامبر را نشان می دهد.

رویداد۲۴ نوشت: سخنرانی علی‌اکبر رائفی‌پور در سالگرد حادثه یازده سپتامبر انجام شده که رائفی‌پور با تغییر فونت و اقدامات عجیب، به فرض خود از آن رمزگشایی کرده است. اگر چنین رمزگشایی‌هایی درست باشد، هزاران مدل می‌توان رمز‌های مختلف گشود و طبیعی است چندان قابل اتکا نیستند، اما شنوندگان سخنرانی ظاهرا بدون تعقل هر آنچه به آن‌ها گفته شده را پذیرفته‌اند و به شکل وسواس‌گونه و هیستریک، شبیه افرادی که برای نخستین بار آتش را کشف کرده‌اند، برای کشف رائفی‌پور کف می‌زنند و به وجد آمده‌اند.

صحبت های عجیب علی اکبر رائفی پور درباره حادثه 11 سپتامبر

نکته جالب توجه آن است که با کمی جستجو متوجه می شوید که Q33NY، در هیچ کجا به عنوان شماره، شناسه یا هر مشخصات دیگری برای هواپیماهایی که به برج های تجارت جهانی برخورد کردند، ثبت نشده است.

صحبت های عجیب علی اکبر رائفی پور درباره حادثه 11 سپتامبر

بازنشر این ویدیو در شبکه های اجتماعی واکنش برخی کاربران را به همراه داشت. محمدرضا مهاجر با بازنشر این سخنان علی اکبر رائفی پور درباره ۱۱ سپتامبر و به اصطلاح رمزگشایی آن در توییتر نوشت: «ایشان هم اکنون کنشگر سیاسی هستند و صاحب نظر در حوزه آب، برق، تکنولوژی، اقتصاد و سایر چیزها!»

کاربر دیگری نوشت: «احتمالا منظور دکتر “شماره شناسایی غیرنظامی” بوده؛ یکی از پروازها با شماره شناسایی N334AA و اون یکی N612UA نام داشته و هیچ کدوم اونی که استاد میگه نیست. کد ایکائو هم که شبیه اینها نیست. مثلا کد یکی از پروازها UAL175 بوده و اون یکی AAL11 نام داشته.»

شخص دیگری توضیح داد: «به جای شماره واقعی پرواز، حروف و اعدادی که نمادهای دلخواهش رو در Word نمایش میده رو کنار هم گذاشته تا به نتیجه مطلوب و متوهمانه خودش برسه.»

کاربری هم به طعنه نوشت: «الان این رو بهش نشون بدید، میگه من نبودم و سخنرانی تقطیع شده و …»