به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سید کمال سیدعلی در گفتوگو با فارس، اظهار داشت: امسال برای نخستین بار مراحل دریافت ارز اربعین، سادهتر از گذشته بود و سهم بیشتری از خدمات توسط سامانههای غیرحضوری صورت گرفت.
وی افزود: یکی از مهمترین مزایای دریافت ارز اربعین در سال جاری، بحث سهولت کار بود که زائران توانستند در بسیاری از شهرهای کشور به راحتی ارز مورد نیاز خود برای سفر به عراق را تهیه کنند.
سیدعلی عدم پرداخت ارز اربعین بهصورت دلار را یکی از اقدامات مهم و مثبت دولت و بانک مرکزی خواند و گفت: فارغ از بحث دلارزدایی در روند تخصیص ارز برای مراسم اربعین امسال، باید به دیگر موارد مثبت پرداخت ارز بهصورت دینار نیز اشاره کرد که این موضوع بسیاری از مشکلات از جمله تبدیل ارز از دلار به دینار و مراجعه به صرافیهای ایرانی یا عراقی را از بین برد. قطعا مسافران اربعین متحمل پرداخت هزینه تبدیل دلار به دینار توسط صرافی نیز نشدند و همین امر هم به سود زائران شد.
معاون ارزی اسبق بانک مرکزی ادامه داد: یکی دیگر از تاثیرات مثبت این روند، حذف شدن دلالها و واسطه گران از بازار ارز بود. این موضوع ثابت کرد که روند تخصیص ارز هر چقدر منظم و قانونمندتر باشد به آرامش و ثبات بازار ارز کمک می کند و بیتردید به افراد سودجو هم فرصت سوء استفاده نمیدهد.
وی اضافه کرد: عرضه ارز اربعین توسط ۶ بانک کشور در قالب ۱۷۹۰ شعبه شهری و روستایی اقدامی موثر بود، طبق بررسیها نحوه پرداخت ارز اربعین ۱۴۰۲ موجب سهولت و رضایت زائران شد که امیدوارم این روند در موارد مشابه و سال آینده نیز تداوم یابد و بتواند ثبات و آرامش بازار ارز را همچنان حفظ کند.
نظر شما